Samsung S20 Hoesjes

Door een hoesje aan te schaffen voorkom je veel ellende. Het zou je maar gebeuren dat je splinternieuwe toestel letsel krijgt. Kies daarom uit de verschillende Samsung S20 hoesjes. Je hebt de keuze uit bookcases, portemonnee cases, backcovers en extra verstevigde hoesjes. De bookcases en etui covers beschermen zowel de voorkant als de achterkant van je telefoon. Daarnaast kun je ervoor kiezen om enkele pasjes in je smartphonehoesje te stoppen waardoor je geen portemonnee meer nodig hebt. Ben je toch iemand die veel lange teksten schrijft of veel aan het appen is? Dan is voor jou een backcover wellicht handiger. We raden wel aan om bij de Samsung Galaxy S20 backcovers altijd een Samsung Galaxy S20 screenprotector te nemen, zodat je beeldscherm ook beschermd wordt.

Meer dan een beschermhoesje

Naast het bieden van de juiste bescherming voor je telefoon, zijn onze covers ook stijlvol en trendy. Bij fonu.nl kun je kiezen uit verschillende soorten printjes en modellen. Match je Samsung telefoonhoesje met je outfit of maak je telefoon uniek door een opvallend beschermhoesje te nemen. Echter als je ook simpele en onopvallende beschermcases zoekt, kun je bij ons terecht. We bieden ook veel lederen Samsung S20 hoesjes aan. Daarnaast vind je ook vele merk hoesjes zoals GUESS, Pierre Cardin, BMW, Mercedes-Benz en nog veel meer. Twijfel niet langer en klik verder voor de keuzemogelijkheden.

In de originele staat behouden

Het is haast onmogelijk om deze telefoon in de originele staat te behouden zonder bescherming. Een reparatie is veel duurder dan een hoesje. Hoe beter je je telefoon beschermt tegen alledaagse situaties, des te meer restwaarde deze vertegenwoordigt. Daarnaast kan het natuurlijk leuk zijn om je case te matchen met je samsung tablet hoesje. Wij hebben verschillende hoesjes die zijn samengesteld op basis van verschillende soorten protectie die je je smartphone kunt geven. Ideaal toch?

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu