Maak een keuze:

Samsung S20 Ultra hoesjes

Samsung S20 Ultra hoesjes zijn erg gewild tegenwoordig. Het bedrijf van Samsung is erin geslaagd om drie telefoons uit de S-serie tegelijk te introduceren. De Samsung Galaxy S20 Ultra is de extra toevoeging uit deze lijn. Deze smartphone beschikt over een indrukwekkende 6.9-inch beeldscherm. Als je deze niet beschermt met een van de vele telefoonhoesjes dan kan het een duur grapje worden.

Samsung heeft veel vernieuwd ten op zichte van de voorganger. Een strakker design, betere en meerdere camera’s, een in het beeldscherm geïntegreerde vingerscanner en een verbeterde gezichtsherkenningssysteem. Het beeldscherm beslaat nu nog meer van het gehele toestel, dus extra bescherming komt zeer goed van pas! We hebben de beste Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes voor je uitgekozen van talloze populaire merken als Qialino en Ringke.

Laat schade je niet frustreren

Je kent het wel, rennen om je bus of trein niet te missen. Plotseling laat je hierdoor je smartphone op de grond vallen met veel schade als gevolg. Door het aanschaffen van een hoesje voor een Samsung voorkom je veel ellende. Het zou je maar overkomen dat je splinternieuwe toestel beschadigd raakt. Kies daarom uit de verschillende Samsung S20 Ultra hoesjes. Je hebt de keuze uit bookcases, portemonnee hoesjes, backcovers en extra verstevigde hoesjes. De bookcases en portemonnee hoesjes bieden volledige bescherming aan je telefoon. In de meeste bookcases kun je ook je pasjes kwijt. Ben je iemand die zijn smartphone vaak moet ontgrendelen? Dan is een backcover wellicht handiger.

Meer dan alleen bescherming

Naast de juiste bescherming voor je telefoon, zijn onze hoesjes ook stijlvol en trendy. Bij fonu.nl kun je kiezen uit verschillende soorten printjes en modellen. Match je telefoonhoesje met je outfit of maak je telefoon uniek door een opvallende case te nemen die past bij je Samsung tablet hoesje. Echter als je ook simpele en onopvallende hoesjes zoekt, kun je bij ons terecht. Twijfel niet langer en klik verder voor de keuzemogelijkheden.

In originele staat behouden

Zonder bescherming is het haast onmogelijk om je telefoon in een nieuwe staat te houden. Een reparatie is veel duurder dan een hoesje. Hoe beter jouw telefoon beschermd is tegen alledaagse situaties, des te meer restwaarde deze waarborgt. Hierdoor bieden we naast verschillende smartphone hoesjes ook camera lens bescherming en s20 ultra screenprotectors aan die op hun eigen manier je telefoon beschermen. Bekijk onze webshop voor deze Samsung S20 Ultra hoesjes.

Waarom zou ik bij fonu.nl kopen?

Bij fonu.nl staat een goede klanttevredenheid hoog in het vaandel. Bij ons is het verzenden van je bestelling compleet gratis! Daarnaast willen we online shoppen makkelijker maken voor je. En daarom hebben we bijna alle producten voor je gefilmd. Deze video’s kun je zowel op onze site als op Youtube bekijken.