Maak een keuze:

Samsung Galaxy S20 Fan Edition telefoonhoesjes

Voor alle fans heeft Samsung een speciale Samsung Galaxy S20 uitgebracht. Dit heet de Samsung Galaxy FE. Dit is zowel in 4G als 5G beschikbaar. Wat deze telefoon bijzonder maakt, is het feit dat het iets groter is dan de normale Samsung Galaxy S20 en wat kleiner dan de Samsung Galaxy S20 Plus. Deze smartphone beschikt over een 6.5 inch Super Amoled scherm, 4500 mAh accu en een 12 megapixel camera. Verder komt deze telefoon in meer kleuren dan de normale Galaxy S20. Verder komt deze telefoon in een 4G en een 5G model. Het 5G model is wel wat duurder. Een hoesje is dus zeer gewenst.

Ruim assortiment

Omdat Samsung Galaxy S20 FE nog beter en duurder is, is het belangrijk om een beschermhoesje te hebben. Onze hoesjes zorgen niet alleen voor de beste bescherming, maar zorgen ook voor een unieke look en uitstraling. Zo bieden onze hoesjes protectie en zijn ze tegelijkertijd ook modieus en trendy. Deze hoesjes komen ook in verschillende prijscategorieen. Deze telefoon is zowel aan de voorkant als de achterkant van glas. Dit zorgt voor een strakke design en kun je hierdoor ook de telefoon draadloos opladen. De beschermhoesjes die wij in ons assortiment hebben, zorgen ervoor dat je met een gerust hart je telefoon kunt gebruiken. Er is veel keuze. Zo kun je kiezen uit gekleurde back covers, simpele book cases, lederen hoesjes en merkhoesjes. We hebben merken als Fonu, Caseme, ESR, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Karl Lagerfeld, Cosmo, Supcase en nog veel meer in onze voorraad. Neem gerust een kijkje en aanschouw het zelf.

Bescherming voor de Samsung Galaxy S20 FE

Door de glazen behuizing is de design mooi en strak geworden en kun je hierdoor de Samsung telefoon ook draadloos opladen maar dit is dit natuurlijk geen absolute must. Mocht je het fijner vinden om een reguliere oplaadkabel te gebruiken dan kan dat natuurlijk ook. Echter is het hierdoor gevoeliger geworden voor schade. Wanneer de telefoon in contact komt met iets scherps, loop de telefoon al krassen op. Dit brengt frustraties en dure reparaties met zich mee. Dit wil je natuurlijk niet op deze geweldige Samsung smartphone. Hoe mooier en netter je je iPhone houdt, hoe meer restwaarde deze vertegenwoordigt en hoe meer je ervan kunt genieten.

Kwalitatieve dienstverlening

Wanneer je het hoesje en/of accessoire heb gekozen, gaan wij onmiddellijk aan de slag om deze verzendklaar te maken. Wanneer je de bestelling voor 20:30 plaatst, heb je dit de volgende werkdag thuis of op werk. Om je keuze makkelijker te maken hebben wij de meeste producten gefilmd zodat je een beter beeld hebt van wat je gaat bestellen. Zo maken we het online shoppen voor je aangenamer en hoef je je geen zorgen te maken dat het product anders uitziet. Ook hebben we diverse betaalmethoden waardoor je het meest geschikte kunt kiezen. Wanneer je de bestelling hebt ontvangen en toch niet tevreden bent, kun je dit aan ons melden en zorgen wij verder voor een correcte afhandeling. Wacht niet langer en bekijk onze website.