Maak een keuze:

Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoesjes

Note 20 Ultra hoesjes voor de ultieme bescherming van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Bij de Samsung Galaxy Note serie gaat het namelijk vooral om het grote scherm en de glazen behuizing. De gloednieuwe Samsung Galaxy Note 20 Ultra heeft een Dynamic AMOLED scherm van maar liefst 6,9 inch! Dit brengt voor en nadelen met zich mee. Het voordeel is dat je enorm kunt genieten van spelletjes, video’s en appen. Het nadeel is dat het vrijwel onmogelijk wordt om deze telefoon met één hand te bedienen. Ook is het vervangen van een scherm van de Note 20 Ultra zeer prijzig. Het is dan ook aan te bevelen om de Samsung Galaxy Note 20 Ultra goed te beschermen met een van de Samsung hoesjes.

Verder beschikt deze telefoon over 8 GB aan Ram geheugen en een Exynos 990 chip. Met de Samsung Galaxy Note 20 Ultra kun je bijna alles uitvoeren. Helaas beschik je bij dit model niet meer over een 3,5 mm ingang voor een koptelefoon. De vingerafdrukscanner is verwerkt in het scherm en is nog sneller dan die van de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Al met al is het een prachtige telefoon die aan zowel de voor als de achterkant uit glas bestaat. Hierdoor blijft het apparaat kwetsbaar voor krasjes en barsten. Het is dus erg belangrijk om de Samsung Galaxy Note 20 Ultra te beschermen met het geschikte telefoon hoesje.

Gebruik van de nieuwe S Pen

De Stylus pen is nu nóg beter. Met deze Pen wordt het schrijven en tekenen een hele beleving. De Air Actions functie van deze pen kun je bijna overal gebruiken om screenshots te maken of om ermee te navigeren. Bij fonu.nl bieden we zowel bookcases als backcovers aan voor de Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Onze boekmodellen hebben een klepje aan de voorkant en aan de binnenkant kun je vaak enkele pasjes opbergen. Verder kun je deze bookcases vaak horizontaal laten staan zodat je gemakkelijk gebruik kan maken van de nieuwe ‘Air Gestures’ functie.

Is bescherming voor de Samsung Galaxy Note 20 Ultra echt nodig?

Veel mensen vragen zich af of extra protectie nou echt nodig is. Gebruikers zijn bang dat ze het mooie design of functionaliteit van het apparaat kwijt raken. Bij fonu.nl begrijpen wij dit heel erg goed. Onze collega’s zijn dan ook dagelijks bezig om de beste Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoesjes te vinden. We vinden het belangrijk om kwalitatief goede mobiele accessoires aan te bieden die perfect geschikt zijn voor de Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Het is ons streven om smartphone hoesjes en accessoires aan te bieden die het gebruik van je telefoon niet in de weg staan.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om geen telefoonhoesje of extra beschermlaagje te nemen. Onthoud dan wel dat je telefoon kwetsbaar is voor schade. Je moet het toestel vaak opsturen en lang wachten voordat het terug is. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de mensen in Nederland niet zonder zijn/haar mobiele telefoon kan. Een leuke Note 20 Ultra hoesje en/of screenprotector verkleint de kans op schade en vergroot daarmee de levensduur van jouw smartphone. Aarzel daarom niet langer en kijk gerust naar ons groot aanbod van GSM accessoires voor de Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Het kan stijlvol zijn om deze te combineren met de hoesjes van je samsung tablet.

Waarom kiezen mensen voor fonu.nl?

We vinden het belangrijk om producten aan te bieden waar je écht iets aan hebt. Wij focussen ons op het maken van prachtige productvideo’s en foto’s zodat je precies weet wat je in huis haalt. Je kunt deze bekijken door een kijkje te nemen op ons Instagram, Snapchat of YouTube kanaal. Als klant betaal je bij ons geen verzendkosten en heb je uiteraard een bedenktijd van 30 dagen. Voor eventuele vragen kun je ons altijd contacteren via: [email protected]