Maak een keuze:

Samsung Galaxy A7 (2018) hoesjes

De Samsung Galaxy A7 (2018) is één van de mooiste telefoons die Samsung in 2018 heeft uitgebracht. Het toestel heeft een driedubbele camera en een 6 inch Infinity Display. Aan de voorkant zit een 24 megapixel camera waarmee je super gave selfies kunt maken. Het toestel draait op één van de nieuwste versies van android en heeft maar liefst 4 GB aan RAM-geheugen waardoor je meerdere apps tegelijk kunt gebruiken. De opslagruimte is 64 GB en kan worden uitgebreid door een SD-kaart van maximaal 512 GB. Deze unieke telefoon moet natuurlijk beschermd worden door het beste Samsung Galaxy A7 (2018) hoesje.

Kwetsbaar

Tegenwoordig hebben we onze telefoons altijd bij ons. Helaas blijven deze telefoons kwetsbaar voor dagelijkse ongevallen. Denk hierbij aan krasjes, stoten, drukschade en andere schadelijke stoffen die per ongeluk in contact komen met het apparaat. Het is dan ook belangrijk om je kostbare telefoon direct te beschermen door een Samsung Galaxy A7 (2018) hoesje. Hierdoor creëer je een telefoon die past bij je persoonlijkheid.

Telefoonhoesjes maken het verschil

Er zijn veel verschillende Samsung Galaxy A7 (2018) hoesjes beschikbaar bij Fonu. Zoek je iets met een zakelijke uitstraling, een leuk printje of juist een vrolijke of opvallende kleur? Bij Fonu.nl hebben we een ruim aanbod. We hebben leren hoesjes die een zakelijke uitstraling geven, maar ook kunststof boekmodellen met ruimte voor pasjes. Onze boekmodellen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en printjes.

Hiernaast bestaan er ook back covers die de zijkanten en de achterkant beschermen. Het is belangrijk om altijd een screen protector erbij te nemen, zodat een extra beschermlaagje op het scherm zit. Kijk gerust even rond bij ons aanbod aan Samsung Galaxy A7 (2018) hoesjes.

Populaire telefoonhoesjes op dit moment:

Bestellen bij Fonu.nl

Bij Fonu.nl kun je terecht als je op zoek bent naar een leuk hoesje. We vinden het belangrijk dat je een hoesje kunt vinden die aansluit bij je wensen. Daarom hebben we een groot assortiment aan luxe, leuke en goedkope hoesjes. Bij ons betaal je geen verzendkosten en het hoesje word op de werkdagen dezelfde dag verzonden.

Naast hippe Samsung A7 (2018) hoesjes bieden we ook andere mobiele accessoires aan. Hierbij kun je denken aan screen protectors, oplaadkabels of een houder voor in de auto. Kun je iets niet vinden of heb je vragen over een bepaald product? Aarzel niet om een mail te sturen naar [email protected] Ons streven is om alle vragen binnen 24 uur beantwoord te hebben.