Samsung Galaxy A20e hoesjes

Maak een keuze:

Samsung Galaxy A20e hoesjes zijn bijna een must voor deze smartphone van Samsung. Deze Samsung Galaxy A20e lijkt een vervanger te zijn van de J-serie toestellen. Dit komt door de prijsklasse. Het apparaat heeft een 5,8 inch HD scherm, type-c aansluiting en 32 GB opslagruimte. Het mooie scherm heeft een kleine inkeping waardoor je volledig kunt genieten van de nieuwste Youtube video’s en Netflix series. De Samsung Galaxy A20e specificaties zijn dus van een zeer hoog niveau.

Je hebt standaard 32 GB aan opslag, maar je kunt het ook uitbreiden door een geheugenkaart. Is je smartphone snel leeg na alle selfies? Deze prachtige telefoon kun je makkelijk en snel weer opladen dankzij het ‘Adaptive Fast Charge’ systeem van Samsung. Wil je deze Samsung Galaxy A20e personaliseren en helemaal je eigen maken? Kies dan uit één van onze Samsung hoesjes!

Steeds belangrijker

De beste Samsung Galaxy A20e accessoires vind je bij fonu.nl. Niemand wilt een telefoon met krasjes of barsten. Onze smartphones worden steeds belangrijker. We gebruiken onze telefoon om te bankieren, afspraken te maken, te navigeren en nog veel meer. Kun je je nog herinneren wanneer de laatste keer was dat je naar een onbekende plek ging zonder te navigeren via Google Maps? We kunnen niet meer zonder een smartphone. Het is dus erg belangrijk om dit belangrijke voorwerp goed te beschermen.

Als je op zoek bent naar bescherming voor je smartphone dan ben je bij ons op het juiste adres. We bieden verschillende soorten leuke hoesjes voor je gsm aan voor bescherming. Hierbij kun je denken aan siliconen back cases, book covers of portemonnee hoesjes. Hiernaast bieden we ook heel veel andere mobiele accessoires aan voor de Samsung Galaxy A20e. Zoek je bijvoorbeeld een oplaadkabel, een houder voor in de auto, een Samsung Galaxy A20e screenprotector of oortjes? Kijk gerust naar ons groot aanbod aan Samsung Galaxy A20e producten.

De verschillende mogelijkheden voor de Samsung Galaxy A20e

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen als het gaat om de ideale bescherming voor zijn of haar toestel. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk om het scherm van je smartphone zichtbaar te hebben? Dan is het verstandig om te kiezen voor een siliconen back cover voor de Samsung Galaxy A20e. Het randje van dit siliconen hoesje steekt uit en kan hierdoor enkele ongelukjes opvangen.

Vind je dit niet belangrijk en wil je juist een extra protectie op je scherm? Kies dan uit een van onze book covers. Dit zijn boekmodellen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen. Het voordeel van een boekmodel is dat je ruimte hebt om enkele pasjes op te bergen. Hiernaast heb je ook de optie om je smartphone horizontaal neer te zetten zoals je misschien wel herkent van de Samsung tablet hoesjes.

Klantenservice

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over de aankoop en weten wat ze kopen. We focussen ons daarom op het maken van productfoto’s en productvideo’s. Hierdoor hopen we je een nog beter beeld te geven van het product. Mocht je nieuwsgierig zijn naar deze video’s, dan kun je een kijkje nemen op onze Youtube kanaal. Als je op werkdagen een bestelling plaatst voor 20:30, dan kun je je bestelling de volgende dag thuis
verwachten. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.