Samsung A22 5G Hoesjes

De Samsung Galaxy A22 (5G) is de opvolger van de Galaxy A21s, wat bekend stond om zijn uitmuntende prestaties en relatief lage prijs. De nieuwe Samsung A22 5G doet het nóg beter. Het is dan ook zo gek niet dat hij meer populair is dan zijn voorganger. Een dergelijke smartphone verdient natuurlijk een smartphonehoesje dat er goed uitziet, maar ook nog eens functioneel is. Maar wat zijn nu de beste Samsung A22 (5G) hoesjes? 

Samsung A22 book cover

Het ene Galaxy A22 (5G) smartphonehoesje is het andere niet. Zo heb je niet enkel verschil in kleuren, maar ook in modellen. Een bekend model is dan ook het boekmodel. Dit zijn Samsung A22 (5G) bookcases die opengeklapt worden. Een voordeel van een dergelijk boek case is dat het scherm van je Samsung A22 toestel ook goed beschermd is tegen schade. Wil je verder pasjes bewaren in je Samsung A22 telefoonhoes? Ook dat kan bij een bookstyle hoesje, doordat zich gleuven bevinden aan de binnenzijde. Hierdoor wordt het mogelijk om al jouw favoriete pasjes en kaarten in jouw unieke Galaxy A22 booklet beschermhoesje op te stallen. 

Het grootste voordeel van een boek case is misschien wel het feit dat je deze horizontaal op tafel neer kunt zetten. Zo wordt het een heel andere beleving om films of documentaires weg te kijken! 

Samsung Galaxy A22 back cover

Naast de book case is de back cover het meest populaire smartphonehoesje. Dit wordt binnen de volksmond ook wel een ‘’achterkantje’’ genoemd, doordat het enkel aan de achterzijde van je telefoon wordt bevestigd. Het bedekt echter ook de zijkanten van je smartphone, zodat hier geen schade kan ontstaan. 

Een groot voordeel van een Samsung A22 (5G) back case is dat het je mobiele telefoon niet dik maakt. Dit kan handig zijn wanneer je je GSM vaak in je broekzak draagt. Een mogelijk nadeel van een achterkant hoesje is dat je deze meestal niet horizontaal op tafel kunt neerzetten. Dit kan echter wel als de backcase over een klepje beschikt die je kunt uitklappen en als standaard kunt gebruiken. 

Praktische Samsung A22 hoesjes

Een aantrekkelijk hoesje wat ook nog eens functioneel is, is nooit verkeerd. Denk hierbij aan een GSM hoesje wat als portemonnee gebruikt kan worden. CaseMe staat bekend om zijn Wallet cases van hoogwaardig kwaliteit en functionaliteit. Met diverse opbergvakjes voor muntgeld en papiergeld maken deze portemonnee hoesjes jouw portefeuille overbodig. 

Een ander mobiel hoesje wat erg praktisch is, is het telefoonhoesje met koord. Deze telefoon cover beschikt over een lange koord die je om je nek of schouder heen kunt hangen. Dit zorgt ervoor dat je jouw smartphone altijd bij de hand hebt. Verder heb je geen tas of broekzak meer nodig om je toestel in te bewaren. Ideaal voor feestjes en festivals! 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu