Audi telefoonhoesjes

Audi telefoonhoesjes zijn erg bijzonder. Niet alleen door het automerk zelf, maar met name door het strakke design en hoogwaardige kwaliteit waarvan de hoesjes worden vervaardigd. Het bedrijf dat in 1899 is opgericht heeft veel liefhebbers naar zich toegetrokken. Zowel jong en oud zijn bekend met het merk en de slogan ‘’voorsprong door techniek’’.

Kwaliteit

Niet alleen op het gebied van auto’s is Audi een koploper, maar ook op het gebied van smartphone hoesjes. De Audi phone cases hebben een superieure kwaliteit en zijn natuurlijk afgeleid van het automerk. Afhankelijk van het gekozen model, zijn de iPhone hoesjes van Audi gemaakt van TPU of PU leer. In alle modellen is het bekende Audi embleem er natuurlijk in verwerkt.

Bescherming

De kans dat je je telefoon laat vallen met als gevolg dat er onomkeerbare schade zal ontstaan, is erg groot. Denk hierbij aan schade in de vorm van een breuk of krassen. Deze kans wordt echter aanzienlijk verkleind bij het gebruik van een Audi hoesje. De randen van de cases zijn erg zacht, zodat er geen schade aan je telefoon zal ontstaan bij het plaatsen van je hoesje. Daarnaast zijn er ook uitsparingen voor de camera’s, laadconnector, microfoon, speakers en andere sensoren. Hierdoor kan je van alle functies gebruik blijven maken, zonder enige hinder te ondervinden.

Aanbod

Zoals je weet zijn we bij fonu.nl grote autoliefhebbers. Dit is natuurlijk terug te zien in het ruime assortiment wat wij aanbieden aan hoesjes van bekende automerken als Mercedes-Benz, BMW, Lamborghini, Ferrari en uiteraard Audi. Audi heeft ervoor gekozen om enkel telefoonhoesjes voor het merk Apple te produceren. Hierbij kan je denken aan de iPhone 7/8, iPhone X, iPhone XS of de iPhone XR.

Audi hoesjes Logo

Lees meer...
Lees minder...

Geen geschikte producten gevonden.

Hoesjes banner
Accessoires banner
sluit menu