iPhone XS Max Hoesjes

Het is altijd zonde wanneer je mobiele telefoon beschadigd raakt, des te erger is dat bij de iPhone Xs Max. Door de dure prijs van het toestel en de grote kwetsbaarheid van het grote beeldscherm is het van levensbelang om de juiste bescherming te gebruiken. Kijk en vergelijk in ons brede assortiment het iPhone hoesje wat perfect bij je eisen past. Ben je opzoek naar een zo praktisch mogelijk iPhone XS Max hoesje? Dan heb je de keuze uit vele verschillende backcovers die je kunt combineren met een iPhone XS Max screenprotector. Ga je liever voor een bescherming aan de voor- en achterkant? Dan kun je kiezen uit de vele bookcase-typen die vaak ook ruimte hebben voor je pasjes.

Voorkeur

Een iPhone Xs Max hoesje is niet enkel bedoeld als bescherming. Door te kiezen voor telefoonhoesjes met een bepaalde print of kleur kan je een bepaalde boodschap of je identiteit naar voren laten komen. Aan de hand van onze zelfgemaakte video’s kun je beslissen welke het beste bij je past. Je kunt uiteraard ook kiezen voor de eenvoudige types die wellicht praktischer zijn gefabriceerd. Hierbij kun je denken aan de iPhone Xs Max hoesjes met een horizontale stand zodat je gemakkelijk naar een film kunt kijken of een hoes met veel ruimte voor pasjes. Wil je voor een specifiek merk kiezen, dan heb je bij fonu.nl een ruime keus. Zo kan je kiezen uit bekende merken als Karl lagerfeld of hoesjes van een bekend automerk, zoals Mercedes-benz.

Originele staat

De iPhone Xs Max kun je bijna onmogelijk kras- en deukvrij houden zonder een bijbehorend hoesje. Zorg ervoor dat je achteraf geen spijt krijgt van mogelijke schade. Door een keuze te maken uit ons aanbod van iPhone Xs Max hoesjes hoef je je verder geen zorgen te maken over de staat van je telefoon. En om het nóg leuker te maken, kan je deze combineren met een leuke iPad hoes voor jouw Apple iPad.

Wat biedt fonu.nl aan

Dankzij onze expertise en transparantie willen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. Om ervoor te zorgen dat je een juiste beeld hebt van je aankoop zijn er video’s beschikbaar gesteld om te kunnen waarnemen wat je wellicht op een foto niet zou zien. Fonu.nl doet zijn uiterste best voor een snelle levering. Neem niet langer het risico voor schade aan je smartphone en bestel vandaag nog je iPhone XS Max hoesje.

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu