iPhone SE 2020 hoesjes

iPhone SE (2020) hoesjes zijn volop in de maak sinds de iPhone SE 2020 is aangekondigd. Apple heeft na vier jaar een nieuwe versie van de iPhone SE uitgebracht. Wat deze iPhone erg populair en geliefd maakt, is zijn fijne prijs die aan de lage kant ligt! Wat betreft het uiterlijk lijkt de iPhone SE 2020 erg veel op de iPhone 8. Ga je echter de specificaties van het toestel onder de loep brengen, dan zal je zien dat hij meer op de iPhone 11 lijkt. 

Verschillende kleuren

Apple heeft ervoor gekozen om het toestel in drie verschillende kleuren op de markt te brengen. Zo kan je de iPhone SE 2020 in de kleuren zwart, wit en rood bestellen. Een dergelijk toestel met een uitmuntend design wilt je natuurlijk goed kunnen beschermen met de juiste iPhone SE (2020) hoesjes.

Draadloos opladen met je iPhone SE hoesje

Indien je normaal gesproken een lange schermtijd hebt en veel verwacht van de batterij, zal je hier geen problemen mee ondervinden bij de iPhone SE 2. Daarnaast is de batterij van de iPhone SE 2020 in staat om draadloos opgeladen te worden met Qi-gecertificeerde opladers en wordt snelladen ook ondersteund. De meeste telefoonhoesjes bij fonu.nl zorgen ervoor dat het draadloos opladen van jouw mobiele telefoon niet verhinderd wordt. 

Bescherming voor je iPhone SE 2020

Om deze Apple smartphone met een superieure camera te voorzien van de juiste bescherming, is het belangrijk deze te voorzien van de beste iPhone SE (2020) cases en een iPhone SE (2020) screenprotector. 

Service bij fonu.nl

Wanneer je jouw iPhone SE (2020) covers naar smaak hebt uitgekozen, gaan wij per direct aan de slag om deze verzendklaar te maken. Om je keuze makkelijker te maken, hebben wij veel tijd gestoken in het maken van productvideo’s van de iPhone hoesjes maar ook bijvoorbeeld de iPad hoesjes. Zo maken we het online shoppen aangenamer voor je en wordt de kans op een miskoop kleiner. Als je toch niet tevreden bent over je aankoop, dan kan je dit uiteraard aan ons melden en zorgen wij verder voor een snel retourproces. Wacht niet langer en bekijk onze website voor jouw unieke Apple iPhone SE hoesje!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu