iPhone SE 2016 hoesjes

Reparaties zijn veel duurder in vergelijking tot een hoesje. Voorkom dure reparaties. Bij Fonu hebben we een ruime scala aan iPhone SE 2016 hoesjes. Je kunt kiezen uit onder andere: bookcases, sterke iPhone SE backcase hoesjes, bumpers en 3 in 1 hoesjes. Daarnaast is het handig om een iPhone SE screen protector te gebruiken voor optimale bescherming. Zo heb je het kostbare scherm dubbel beschermd. Maar een hoesje kan ook je leven makkelijker maken! De boekmodelhoesjes bijvoorbeeld hebben vaak ruimte voor pasjes maar ook een filmstand. Er zijn ook iPhone hoesjes die echt ontworpen zijn als portemonnee. Wil je ook het scherm van je toestel beschermen? Bestel dan snel een iPhone SE screenprotector en voorkom krassen en barsten op je scherm!

Personaliseer je iPhone SE

De hoesjes voor de iPhone SE kan je ook zien als het personaliseren van je telefoon. Je kan kiezen uit merkhoesjes of hoesjes met een leuke print. Zo zijn er veel verschillende dierenprint hoesjes en stedenprints. Als je naar Parijs gaat voor een vakantie is het leuk om een hoesje met de Eiffel toren te nemen. Wellicht dat je een bepaalde kleur hoesje zoekt dat zo leuk matcht met je iPad hoes of je nieuwe jas. Fonu biedt ook verschillende telefoon hoesjes aan. Klik verder en ontdek het aanbod.

Wees dure reparaties voor

Het bedrag van een hoesje staat in een schril contrast met wat je vaak betaalt voor een reparatie. En dan laten we het tijdsbestek dat je telefoon weg is voor een reparatie buiten beschouwing. Daarom is het belangrijk om je telefoon goed te beschermen om ellende voor te zijn. Bij Fonu hebben wij ervoor gekozen om het zo simpel mogelijk te houden. Binnen een paar klikken ben je bij je nieuwe telefoon hoesje.

Kwaliteit en service

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en om je een beter beeld te geven van wat je eigenlijk koopt, heeft Fonu de tijd genomen om video’s te maken van de accessoires zodat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan. En als je de bestelling voor 21.00 uur plaatst, garanderen wij dat het dezelfde dag nog verzonden wordt. Zo heb jij de volgende werkdag al je bestelling in huis, bovendien is de verzending helemaal gratis! Mocht je ondanks de video’s toch niet tevreden zijn over je bestelling, dan kun je dit gemakkelijk naar ons terug sturen. Volg ons retourproces voor een snelle retournering.

Voor de iPhone SE zijn er ook tal van leuke gadgets. Ons aanbod bestaat uit vele verschillende accessoires. Zo hebben wij ook waterdichte telefoonhoesjes voor de iPhone SE op reis en audiokabels of autohouders voor in de auto. Je vindt ze allemaal hier.

Lees meer...
Lees minder...

Geen geschikte producten gevonden.

Hoesjes banner
Accessoires banner
sluit menu