iPhone 7 Hoesjes

Door de iPhone 7 hoesjes die fonu.nl je aanbiedt zul  je niet meer hoeven te vrezen voor schade. De leuke telefoonhoesjes voor de Apple telefoon zijn zo ontworpen om de grootste valpartijen op te vangen. Er zijn wel verschillende opties mogelijk. Zo kan je kiezen uit bookcases of bumpers. Je kunt ook voor een extra stevig iPhone 7 backcase kiezen in combinatie met een iPhone 7 screenprotector voor optimale bescherming. De bookcases hebben vaak wel de handigheid van meerdere pasjeshouders. Zo kan je de belangrijkste pasjes altijd bij de hand hebben. Bovendien hebben de iPhone 7 boekmodel hoesjes ook vaak een standaard waardoor je makkelijk naar films kunt kijken op je
telefoon.

Maak je telefoon uniek

Buiten de bescherming wat een iPhone hoesje kan bieden, is het ook nog eens een wijze van personaliseren van je hoesje. Je kunt het hoesje kiezen dat het best bij je past of eentje dat goed mixed met de hoes voor je iPad. Ga je op reis naar Engeland? Dan kun je ervoor kiezen om een hoesje met de Engelse vlag te nemen of ben je helemaal weg van dieren? Kijk dan eens naar de vele iPhone 7 dierenprint hoesjes! Bij fonu.nl bieden we ook leren iPhone 7 hoesjes aan. Met of zonder merk? Geen enkel probleem. Wij hebben het allemaal. Bekijk eventueel de video’s van alle producten voor meer informatie.

Vermijd kleine krasjes

Wie kan tegenwoordig nog een dag zonder zijn of haar telefoon? Doordat we onze mobiele telefoon zo vaak gebruiken is het haast onmogelijk om kleine beschadigingen als krasjes en deukjes te voorkomen zonder een Apple hoesje. Zorg ervoor dat jouw kostbare iPhone 7 (want dat is die) zo nieuw
mogelijk blijft. De iPhone 7 hoesjes zijn op een bepaalde wijze gemaakt waardoor ze de slijtagesporen voorkomen. Zo is een hoesje vaak een relatief kleine investering in vergelijking met een dure reparatie. Kijk in ons brede assortiment voor de mogelijkheden.

Waarom zou ik bij fonu.nl bestellen?

Bij fonu.nl is de verzending van jouw bestelling gratis! Bekijk de video’s ook om een goed beeld te krijgen van je bestelling. Verder heb je een bedenktijd van 100 dagen. Dus mocht je achteraf toch niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, bekijk dan onze retourprocedure voor een snelle retournatie.

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu