iPhone 6(s) Plus Hoesjes

De iPhone 6(s) Plus hoesjes zijn zo ontworpen om schade aan het toestel te voorkomen. Al ben je heel voorzichtig met je telefoon, toch zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Voorkom dure reparaties. Vaak moet je ook nog eens je iPhone een tijdje missen. In ons assortiment tref je boekmodelhoesjes, bumpers, iPhone 6s Plus backcases en nog veel meer. Wij raden het altijd aan om een screen protector als extra bescherming erbij te nemen om zeker te zijn van de beste bescherming. Zo voorkom je ook kleine krasjes. Daarnaast kun je ook kiezen uit de iPhone 6S Plus / 6 Plus leren hoesjes. De meeste iPhone 6S Plus / 6 Plus boekmodelhoesjes hebben ook ruimte voor pasjes en soms zelfs voor muntgeld. Bekijk de foto’s en video’s voor een goed beeld van het product.

Meer dan bescherming

Een iPhone 6 Plus of iPhone 6s Plus hoesje is ook ter verfraaiing van je telefoon. Er lopen heel veel mensen rond met hetzelfde toestel. Een hoesje maakt je telefoon een stuk unieker en minder saai. Je hebt de keuze uit verschillende modellen. Van dierenprints tot stedenprints. Van hoesjes met een leuke tekst tot glimmende hoesjes. Wij bieden ook iPhone 6+ merkhoesjes aan, zoals Adidas hoesjes, ESR hoesjes of GUESS hoesjes. Kies een hoesje dat bij jou past. De merk telefoonhoesjes spreken vaak boekdelen. Het zegt iets over je persoonlijkheid als persoon. Gebruik het!

Zorgeloos op stap

We gebruiken onze telefoon dagelijks en nemen het overal met ons mee. Doordat we onze telefoons zo vaak gebruiken zijn gebruikerssporen haast onvermijdbaar. Maar daar brengt een hoesje verandering in. Bovendien is het vaak een kleine investering in vergelijking tot een dure reparatie. Voorkomen is vaak beter dan genezen. Bij Fonu.nl bieden we ook waterdichte hoesjes aan voor als je de iPhone 6 Plus mee naar het strand wil nemen. You name it, we deliver it!

Onze service

Naast de vele uren die wij gestoken hebben in video’s maken om onaangename verrassingen te voorkomen, bieden wij natuurlijk ook een snelle service aan. Zo sturen we je bestelling dezelfde dag op, mits je voor 21.00 hebt besteld. En dat uiteraard geheel gratis.

Wil je ook muziek luisteren in de auto? Kijk eens naar de handige gadgets die Fonu aanbiedt voor de iPhone 6 Plus en de iPhone 6s Plus. Zo hebben wij ook AUX-kabels en AirPod 1 cases & AirPods 2 hoesjes. Wij hebben ook FM-transmitters. Neem gerust een kijkje hierboven.

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu