Maak een keuze:

iPhone 6 en iPhone 6s hoesjes

De iPhone 6 was een revolutionaire stap voor Apple. De toestellen zijn flink groter gemaakt dan hun voorganger, de iPhone 5s. De iPhone 6s dat een jaar later uitkwam heeft dezelfde afmetingen als de iPhone 6. Hierdoor zijn de iphone 6 en iPhone 6s hoesjes gelijk aan elkaar.

Optimale bescherming

Bij Fonu bieden we je de beste bescherming aan voor de iPhone 6S / 6. De iPhone 6S / 6 hoesjes zijn hetzelfde. Voorkom schade aan je telefoon en maak je keuze uit ons brede assortiment hoesjes. Zo heb je de keuze uit: boekmodelhoesjes, bumpers, backcase hoesjes en leren hoesjes. Daarnaast kan je de iPhone ook extra beschermen door een iPhone 6(S) screen protector op het scherm te plakken. Dit is vrij eenvoudig te doen en wij zijn altijd bereid om je de juiste instructies hiervoor te geven!

Daarnaast zijn de hoesjes ook erg praktisch. De boekmodelhoesjes hebben bijna allemaal ruimte voor pasjes. Zo kun je de belangrijkste passen altijd bij de hand hebben. Sommige hoesjes hebben ook een stand, waardoor het makkelijker is om een film te kijken bijvoorbeeld. Klik verder en ontdek de mogelijkheden.

Meer dan bescherming

De hoesjes die aangeboden worden zijn niet alleen ter bescherming bedoeld. Je kan natuurlijk ook je telefoon uniek maken door een hoesje te nemen. Personaliseer je iPhone 6(s). Je kan je telefoon matchen met je outfit of je kan bijvoorbeeld een hoesje nemen met je favoriete automerk erop. Ga je op vakantie naar Parijs? Dan is een hoesje met de Eiffel toren erop misschien een leuke optie voor je. Er zijn ook houten hoesjes of leren hoesjes. De keuze is heel ruim dus kijk gerust wat het beste bij jou past.

Voorkom ellende

Het is beter om jezelf ellende te besparen door een iPhone 6(S) hoesje te nemen. Een reparatie is vaak veel duurder dan een hoesje. Bovendien gebruiken we allemaal ons toestel nu veel vaker dan vroeger. De telefoons zijn helaas gevoelig voor slijtage en het zou zonde zijn om een prachtig toestel
als deze te zien verslijten. Gebruikerssporen zijn onvermijdelijk zonder een bijpassend en stevig hoesje voor de iPhone 6(S).

Onze service en voorwaarden

Plaats je de bestelling voor 21:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verstuurd. Zo is je bestelling de volgende werkdag al in huis en natuurlijk zal dit gratis zijn! Bij Fonu vinden we het belangrijk dat je een goed beeld hebt van wat je besteld, om deze reden hebben wij veel tijd en energie gestoken in het maken van video’s. Zo willen we graag voorkomen dat je straks onaangenaam verrast wordt. Ben je achteraf toch niet tevreden over het product? Retourneer ons het product volgens het retournatieproces en wij storten het bedrag zo snel mogelijk, doch binnen 7 werkdagen terug.

Kijk ook voor leuke accessoires voor de iPhone 6(S) als: telefoonhouders voor in de auto, selfie sticks, aux-kabels en headsets! Kijk hierboven voor de mogelijkheden.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: