iPhone 5(s) Hoesjes

Bij Fonu doen wij ons uiterste best om jou veel keuzemogelijkheden te geven. De hoesjes die wij hebben geselecteerd zijn allemaal zo ontworpen om schade aan de telefoon te voorkomen. Bovendien is het voor jou belangrijk om te beslissen om wat voor iPhone 5(s) hoesjes je nodig hebt. Zo is er de keuze uit: boekmodellen, achterkantjes en extreem stevige iPhone 5(s) hoesjes.

De boekmodellen hebben de handigheid van extra ruimte voor pasjes. Zo hoef je niet altijd een portemonnee bij je te dragen. De belangrijkste pasjes kun je in je hoesje kwijt. Het is misschien wel wat minder praktisch ten opzichte van een bumper. Bij een iPhone 5/5s achterkantje of een iPhone 5/5s bumper wordt het aangeraden om een iPhone 5/5s screen protector erbij te nemen voor optimale bescherming.

Fleur je telefoon op

Een hoesje voor je smartphone is meer dan alleen bescherming. Kies uit de vele leuke iPhone 5/5s hoesjes. Van dierenprints tot aan stedenprints en hoesjes met een tekst erop. Je kunt je telefoon ook laten matchen met je outfit. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar waardoor je een complete match kan maken. Uiteraard bieden wij ook onopvallende hoesjes aan. Bij Fonu stellen we ook iPhone 5/5s leren hoesjes beschikbaar. Deze hoesjes gaan vaak langer mee dan de gewone kunststof hoesjes.

In originele staat bewaren

Erger jij je ook zo aan die kleine gebruikerssporen? Helaas zijn deze onvermijdbaar wanneer je geen hoesje gebruikt. Het is altijd zonde om net een nieuw toestel te hebben gekocht en meteen al krasjes erop te krijgen. Jammer genoeg zit een ongeluk in een klein hoekje en zijn de reparaties verschrikkelijk duur.

Een hoesje is daarentegen een goedkope investering. Voorkom ellende en dure reparaties. Kies een hoesje dat het best bij jou past, neem voor de zekerheid een screen protector en ga zorgeloos gebruik maken van je telefoon. Wij hebben ook voldoende keus uit goedkope iPhone 5S / 5 hoesjes. Klik verder en ontdek het allemaal!

Onze service

Plaats de bestelling voor 21.00 uur en wij verzenden de bestelling dezelfde dag nog. Zo heb jij de bestelling de volgende werkdag al in huis en dat geheel gratis! Bij Fonu hebben we ook veel tijd gestoken in het maken van video’s van de producten. Zo hopen wij jou een beter beeld te geven van wat je besteld, zodat je achteraf niet met onaangename verrassingen te maken krijgt. Mocht je toch niet tevreden zijn met je bestelling. Bekijk dan onze retourschema voor een snelle retournering.

Wellicht zoek je ook naar andere accessoires voor je iPhone 5/5s. Wij bieden ook tal van andere producten aan voor je iPhone. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook autohouders, fiets telefoonhouders, AirPod Pro hoesjes en selfiesticks. Klik bovenaan de pagina op hetgeen wat je zoekt.

Lees meer...
Lees minder...

Geen geschikte producten gevonden.

Hoesjes banner
Accessoires banner
sluit menu