iPhone 11 Pro Hoesjes

iPhone 11 Pro hoesjes hebben een belangrijke taak te vervullen als je eigenaar bent van een iPhone 11 Pro. Want is de iPhone 11 niet goed genoeg voor jou? Dan is de Apple iPhone 11 Pro de beste keuze. Dit is de opvolger van de iPhone Xs. Het heeft nu geen twee maar drie camera’s aan de achterkant. Deze zorgen voor extra functies. Het heeft een A13 bionic chip voor nog meer snelheid, een 5,8 inch Super Retina display, 6 GB RAM geheugen en een accu van maar liefst 3190 mAh. Je hebt er enorm veel lol mee en dat wil je graag behouden doormiddel van extra bescherming met een iPhone 11 Pro hoesje.

Genoeg keuze

iPhone 11 Pro is door de glazen behuizing nog steeds kwetsbaar. Het brengt veel frustratie en verdriet met zich mee wanneer je telefoon valt en breekt. Dit brengt gigantische kosten met zich mee. Echter hebben we aan je gedacht en de beste telefoonhoesjes voor je uitgekozen. Onze hoesjes zorgen niet alleen voor protectie, maar zorgen ook voor een leuke bijpassende uitstraling. De hoesjes bij fonu.nl zorgen ervoor dat je gloednieuwe iPhone 11 Pro wordt beschermd.

We hebben zowel mooie kleurrijke backcases als simpele zakelijke bookcases. Een leuke print, simpele backcovers, doorzichtige backcovers, leren bookcases, extra stevige iPhone 11 Pro hoesjes en nog veel meer soorten behoren tot de mogelijkheden. Merken als Guess, Ideal of Sweden, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, ESR cases & Celly en veel meer behoren tot ons assortiment. Neem snel een kijkje en bescherm je smartphone vandaag nog.

Voorkom onnodige schade

Door de glazen achterkant is de iPhone 11 Pro kwetsbaarder voor schade. Het is wel erg mooi en glanzend, maar wel kwetsbaar voor schade. Het gebruik ervan zonder iPhone hoesje versnelt het slijtageproces van je iPhone en ook het scherm van je iPhone is vaak krasgevoelig. Natuurlijk wil je niet dat je iPhone sneller beschadigd raakt, aangezien reparaties aan je iPhone erg prijzig kunnen zijn. Ook kan het reparatieproces lang duren. Voorkom dit en bescherm je iPhone 11 Pro vandaag nog door het bestellen van de leukste hoesjes en een iPhone 11 Pro screenprotector.

Uitmuntende dienstverlening

Wanneer je bestelling bij ons binnen is, gaan we deze meteen voor je inpakken. We zorgen ervoor dat het dezelfde dag wordt verzonden. Daarnaast willen we onderscheidend zijn en hebben we daarom ook productvideo’s gemaakt voor je. Je kunt op deze video’s het product vanuit alle hoeken bekijken. Zo willen we het online shoppen makkelijker en vriendelijker maken voor je. Wanneer je toch niet tevreden bent over je bestelling kun je dit heel snel en gemakkelijk retourneren. Bekijk onze website en kies je iPhone 11 Pro hoesje en/of mobiele accessoire vandaag nog uit.

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu