iPad Air 4 (2020) hoesjes

Maak een keuze:

iPad Air 4 (2020) hoesjes zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Wat maakt de iPad zo bijzonder en wat voor hoesjes kan ik verwachten?

In september 2020 presenteerde Apple de iPad Air 4 (2020) met een 10.9-inch Liquid Retina-display. Een extra groot scherm dus nog belangrijker om het te voorzien van een air 4 screenprotector Deze iPad Air 2020 kun je ook als laptop gebruiken door de keyboard cases die beschikbaar zijn. Zo is het een iPad, maar tegelijkertijd kan het ook een computer zijn.

Multitasken

De belangrijke kenmerken van de nieuwe iPad Air zijn de design en de veelzijdigheid van het toestel. Zo kun je surfen op het internet terwijl je op Youtube een filmpje zit te kijken. Multitasken op deze iPad zal geen enkel probleem zijn. Voor het maken van handgeschreven notities, tekeningen of aanmaken van een PDF bestand kan je natuurlijk gebruik maken van de Apple Pencil. Een mogelijk nadeel van de Apple Pencil 1e generatie, is dat hij los rondslingert. Het zou natuurlijk enorm zonde zijn als je hierdoor de Apple Pencil kwijt zou raken. Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van een iPad Air 2020 hoesje met Pencilhouder. Uiteraard hebben we ook hoesjes zonder pencilhouder zoals de groene ESR hoes voor de iPad Air 2020 indien je geen gebruik maakt van de Apple Pencil. Verder beschikt deze nieuwe iPad Air over een 12 megapixel camera die in 2160p kan video graferen, een razendsnelle Apple A14 bionic chip, stereo speakers en veel meer.

Bescherming

Door het design en de grootte van deze iPad is het zeer gewenst om een hoesje te hebben. Deze iPad beschikt over een volledig scherm en een camera die aan de achterkant wat uitsteekt. Hierdoor is de iPad zowel aan de voorkant als de achterkant kwetsbaar voor schade. De meeste hoesjes die wij hebben uitgekozen, hebben opstaande randen en steken bij de achtercamera ook wat uit. Zo hoef je je geen zorgen te maken wanneer de iPad een keer uit je handen glipt.

Games en films

Met de A14 bionic chip komt de iPad Air 2020 niets tekort als het aankomt op grafische prestaties. Wil je een volledige game-ervaring? Dan kun je de iPad Air koppelen met een draadloze Xbox-controller of een PlayStation DualSchok 4-controller met Bluetooth. Ultieme game beleving dus. Door het prachtige 10.9 inch Liquid Retina scherm kun je nog meer genieten van een avondje Netflixen of Youtuben. Onze iPad beschermhoezen hebben ook een standfunctie waardoor je de iPad op je schoot of tafel kunt neerzetten voor de ultieme prestaties.

Hoge kwaliteit dienstverlening

Om ervoor te zorgen dat je een duidelijk beeld hebt over het product wat je gaat kopen, hebben wij de meeste producten en accessoires gefilmd. Door het bekijken van onze video’s zorgen we voor transparantie en voorkomen we een eventuele teleurstelling. We willen online shoppen makkelijker maken. Wanneer je de bestelling uiterlijk 20:30 plaatst, heb je je bestelling de volgende werkdag binnen. Mocht je achteraf toch niet tevreden zijn over het ontvangen product, wees dan niet getreurd. Bekijk in dat geval onze retourpagina om te zien hoe je simpel en eenvoudig jouw aankoopbedrag terug kunt ontvangen. Alles is mogelijk bij fonu.nl!