AirTag Hoesjes

Met de komst van de Apple AirTag is voor zowel Apple fans als mensen die geen Apple product hebben, een onmisbare accessoire tot leven geroepen.  Het kwijtraken van je spullen wordt hiermee verleden tijd. Super handig dus, maar hoe bevestig je nou zo een Apple Tracker aan je spullen? Daar geven we hieronder antwoord op.

Apple AirTag sleutelhanger

Je AirTag vastmaken aan je spullen is enkel mogelijk door gebruik te maken van externe accessoires. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een AirTag keychain Zo bewaar je de AirTag in het hoesje en maak je hem vervolgens vast aan je sleutelbos, je rugzak óf je laptoptas. Raak je deze spullen vervolgens kwijt? Dan kun je deze makkelijk traceren door de locatie van je AirTag op te zoeken en vervolgens een geluidssignaal af te laten spelen. Het is hierbij wel van belang dat je AirTag niet zoek raakt. Daar is een AirTag hanger dé oplossing voor!

Bescherming

Een AirTag beschermhoesje is niet enkel ervoor bedoeld om het vast te maken aan je waardevolle spullen. Daarnaast biedt het ook een goede bescherming. Een Apple AirTag is klein, maar tegelijkertijd ook fragiel. Om beschadiging aan je AirTag te voorkomen is het belangrijk om deze te voorzien van een stevige AirTag case. Een hoesje voor je AirTag fungeert tevens ook meteen als een soort Apple sleutelhanger voor aan je sleutelbos. Dit is vergelijkbaar met een Airpods hoesje dat je ook aan je sleutels kunt hangen.

Assortiment

Ieder mens is uniek en daarmee ook ieders wensen. Dat begrijpen wij bij fonu.nl en dáárom hebben we een breed assortiment aan AirTag cases. Van vrolijke AirTag covers, AirTag hangers met een subtiele kleur tot aan leren AirTag hoesjes, noem het maar op! Met een ruime keuze ben je ervan verzekerd dat je jouw AirTag hoesje perfect kunt afstemmen op je outfit en het voorwerp waaraan het bevestigd wordt. Om ervoor te zorgen dat je AirTag goed functioneert is het van belang dat je gebruik maakt van iOS 14.5 of iPadOS 14.5. Wil je je AirTag nauwkeurig opsporen door middel van een pijl die ernaartoe navigeert? Dan dien je te beschikken over een iPhone of iPad met de U1-chip, zoals de iPhone 12 Pro of iPad Pro 2021 12.9-inch.

Bestel vandaag nog jouw favoriete AirTag hoesjes en geniet van een unieke look!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu