Cosmo hoesjes

Cosmo hoesjes blijven stijgen als het gaat om roemruchtigheid. De telefoonhoesjes van Cosmo vormen een lijn onder het merk i-Blason. Deze lijn vertegenwoordigd een luxe en stralende uitstraling met een super goede bescherming. Zo bieden velen Cosmo cases, net zoals de CaseMe hoesjes, een 360 graden bescherming. Dit houdt in dat deze hoesjes een dikke ingebouwde screenprotector bevatten, waardoor de voorkant van jouw smartphone, tablet of iPad ook goed beschermd is. 

Bescherming met Cosmo hoesjes

Als het om de bescherming van jouw telefoon gaat, dan zullen de Cosmo beschermhoesjes je zeker niet teleurstellen. Deze smartphonehoesjes zijn vervaardigd uit een krachtig, flexibel en zeer stevig rubber materiaal. Hiermee bescherm je jouw GSM tegen ieder vorm van schade. 

Gebruiksgemak 

Op het gebied van gebruiksgemak scoren de Cosmo hoesjes uitstekend. Zo hebben deze smartphone hoesjes openingen en uitsparingen voor alle belangrijke functies van jouw telefoon. Tevens zullen de cases van Cosmo geen belemmering vormen voor het draadloos opladen, mits jouw mobiele telefoon deze functie ondersteunt natuurlijk. 

Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog jouw SUPCASE Cosmo case! 

 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu