Clear view hoesjes

Clear view hoesjes vormen misschien wel de belangrijkste accessoire van de Samsung Galaxy smartphones. Samsung heeft met de komst van de Galaxy smartphones een belangrijke stap gezet binnen de smartphonewereld en is daarmee een directe concurrent geworden van de Apple iPhone. Hoewel de Samsung Galaxy telefoons niet zo duur zijn als de iPhone, betaal je er toch al gauw een paar honderd euro voor. Genoeg reden dus om deze smartphone goed te beschermen met de beste clear view covers! 

Functionaliteit clear view cases

De clear view hoesjes voor de samsung galaxy toestellen zijn erg functioneel, doordat het mogelijk is om jouw berichten en meldingen door het transparante clear view venster te bekijken. De telefoonhoesjes hebben echter geen automatische sleep/wake functie. Indien je vaak video’s en films kijk op kanalen als YouTube of Netflix dan zijn deze hoesjes ook enorm handig. Zo beschikken ze over een standaardfunctie waarmee je je smartphone in een horizontale positie kunt plaatsen. Zo kijk je op een comfortabele manier naar jouw favoriete series en kan je makkelijk vergaderen op ZOOM of Microsoft Teams! Indien je telefoon over de functie beschikt om draadloos op te laden, dan zullen de hoesjes van de Samsung clear view geen belemmering vormen.

Bescherming 

De clear view telefoonhoesjes ogen niet alleen mooi, maar zorgen ook nog eens voor een optimale bescherming van jouw mobiele telefoon. Dit is dan ook misschien het belangrijkste doel van een smartphonehoesje. Net zoals de CaseMe hoesjes voldoen deze cases aan hoge kwaliteitsnormen. Met deze Samsung cases vergroot je de levensduur van je mobiele telefoon. Grote krassen en deuken worden hiermee voorkomen en een telefoon reparatie wordt hiermee verleden tijd. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog jouw clear view hoesjes!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu