Qialino hoesjes

Qialino hoesjes krijgen een steeds groter podium binnen de smartphonehoesjes branche. Dit is dan ook terecht aangezien deze telefoonhoesjes een hoog kwaliteit vertegenwoordigen. De meeste Qialino telefoonhoesjes zijn vervaardigd uit een hoogwaardig kwaliteit leer, net zoals de CaseMe hoesjes. Dit voel je niet alleen, maar ruik je ook nog eens! Dankzij de hoge kwaliteit van deze telefoon hoesjes, zul je lang kunnen genieten hiervan. Het Qialino hoesje kan lang meegaan en zal niet snel gaan slijten door de lederen kwaliteit. 

De Qialino bookcases, voor zowel de iPhone als Samsung toestellen, beschikken in de meeste gevallen over 3 gleufjes. Hier kan jij je belangrijkste kaarten of pasjes in bewaren. Denk hierbij aan je OV-chipkaart of je bankpas of creditcard. 

Draadloos opladen

Aangezien de meeste smartphones tegenwoordig draadloos kunnen opladen, zoals bijvoorbeeld de iPhone 12 of de Samsung Galaxy S20, is het begrijpelijk dat je op zoek bent naar een telefoonhoesje die deze geweldige functie ook blijft ondersteunen. Met Qialino hoesjes hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken, aangezien deze beschermhoesjes voor je mobiele telefoon de draadloze oplaad functie niet zullen verstoren. 

Volledige bescherming met Qialino hoesjes

Smartphones kunnen een dure aankoop zijn en het is dan ook erg begrijpelijk dat je zo’n fragiel product goed wilt beschermen. Hierbij is het belangrijk om voor een smartphonehoesje te kiezen die je GSM volledig beschermt. Zo is het handig als de randen van het hoesje uitsteken, waardoor je telefoonscherm beschermd blijft. Tegelijkertijd wil je natuurlijk niet dat je hoesje schade veroorzaakt aan je smartphone. Gelukkig hebben de hoesjes van Qialino een flexibele en zachte softcase aan de binnenkant, waardoor je toestel de zorg krijgt die het verdient! 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu