Producttag - Mercedes Telefoonhoesjes


Mercedes Telefoonhoesjes

Mercedes telefoonhoesjes zijn onmisbaar als je een mercedes benz auto rijdt of gewoon een liefhebber bent van het automerk. Het in 1926 ontstane automerk is tegenwoordig erg populair geworden. Zowel jong als oud is liefhebber van Mercedes-Benz auto’s en ook in veel muziekvideo’s zijn de auto’s terug te zien.

Design en materiaalkeuze

Mercedes-Benz staat bekend om de superieure kwaliteit van de materialen die in de auto’s worden verwerkt. Dit komt uiteraard ook terug bij de productie van de hoesjes. Zo is er een divers aanbod van Mercedes smartphoehoesjes van verschillende materialen. Hierbij kan je denken aan een echt lederen telefoonhoesje of een phone case van carbon fiber, allemaal materialen die terug te vinden zijn in de wagens van Mercedes-Benz.

Aanbod

Op fonu.nl vind je een groot aanbod van van Mercedes hoesjes voor bekende telefoonmerken als Samsung en Apple. Hierbij kan je denken aan telefoonhoesjes voor de iPhone 7, iPhone 8, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 of de Samsung Galaxy S10.

Daarnaast hebben de telefoonhoesjes van Mercedes allemaal een mooie originele Mercedes verpakking, waardoor het een leuk idee zou zijn om deze cadeau te geven!

Mercedes telefoonhoesjes Logo

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: