Lens protectors

Een lens protector vormt bij de huidige smartphones een belangrijke beschermende accessoire. Je hebt ze in veel verschillende varianten en ziet steeds vaker een camera lens tempered glass protector verschijnen op webshops en in de winkels. Wat het voordeel is van camera bescherming, bespreken we hieronder verder. 

Bescherming

In eerste instantie heeft een lens protector als belangrijkste doel om de kamera lens van bescherming te voorzien. Niets is meer frustrerend dan een gebroken of beschadigde cameralens. Dit zorgt ervoor dat je slechte of helemaal geen foto’s en/of video’s meer kan maken. Enorm zonde, aangezien de meeste mobiele telefoons van tegenwoordig een camera van hoge kwaliteit hebben. Een reparatie van de telefooncamera kan hoge kosten met zich meebrengen. Deze zal in de meeste gevallen dan ook moeten worden gerepareerd bij reparatiewinkels van het originele moederbedrijf, zoals Apple of Samsung bijvoorbeeld. 

Naast lensbescherming heeft een camera lens protector het voordeel dat het ook goed beschermt tegen zweet en vingerafdrukken. Zo een vingerafdruk kan de kwaliteit van foto’s of video’s belemmeren. Dit kan uiteraard voorkomen worden door gebruik te maken van een goed passende camera screenprotector. 

Gebruiksgemak

Een camera tempered glass is erg makkelijk aan te brengen. Eerst zorg je ervoor dat de cameralens schoon wordt gemaakt met behulp van de doekjes die erbij worden meegeleverd. Vervolgens zet je de lens protector op je camera en voilà, je GSM camera is nu voorzien van een optimale bescherming. 

Indien je je afvraagt of een tempered glass voor je camera te combineren is met een telefoonhoesje, dan is het antwoord daarop; JA! De lens protectoren zijn case-friendly en zullen je smartphonehoesjes niet tegenwerken! Voor een nóg betere bescherming kan je je telefoon het beste voorzien van stevige Supcase hoesjes

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu