ESR Hoesjes

ESR hoesjes zijn de meest ideale hoesjes voor jouw smartphone of iPad als het op het gebied van bescherming en functionaliteit aankomt. ESR streeft er dan ook naar om een innovatieve design te maken, die niet alleen gebruiksvriendelijk is maar ook de functionaliteit van jouw toestel erop vooruit laat gaan. Het bedrijf wat in 2009 is opgericht, heeft zijn plek op de markt snel weten te veroveren. Zo heeft het bedrijf van ESR Gear inmiddels meer dan 50.000.000 klanten wereldwijd. Niet voor niets staat ESR dan ook in onze top 5 van beste telefoonhoesjes.

Functionaliteit

De hoesjes van ESR hebben veel handige eigenschappen. Hierbij kan je denken aan een handige standaard, zodat je een film op YouTube of Netflix moeiteloos kan bekijken. Daarnaast bevatten de ESR hoesjes voor de iPad ook een magneetsluiting en een handige auto wake/sleep functie. Hierdoor ontgrendeld en vergrendeld de iPad scherm zich automatisch bij het openen of sluiten van de klep van jouw ESR iPad hoes.

De hoezen van ESR hebben daarnaast ook vaak een ruimte om je pasje in te bewaren. ESR Gear heeft velen hoesjes ontworpen voor de smartphones van Apple.

Aanbod

Naast smartphonehoesjes en iPad hoesjes, produceert ESR ook diverse accessoires en ook hoesjes voor deze accessoires. Hierbij kan je denken aan draadloze oordopjes en ook hoesjes voor de AirPods en de AirPods Pro. Een belangrijk kenmerk hierbij is dat de alle producten van ESR over een hoge kwaliteit beschikken en tegen een zeer lage prijs worden aangeboden hiermee proberen ze de concurrentie aan te gaan met het topsegment zoals Qialino en Supcase.

Wil je het volledige aanbod van ESR producten zien? Neem dan een kijkje op onze website en bestel je producten direct online!

ESR Gear Logo

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu