Maak een keuze:

Samsung Galaxy A41 hoesjes

Samsung Galaxy A41 hoesjes zijn onmisbaar als je eigenaar bent van de Samsung Galaxy A41. Het nieuwe toestel binnen de A-series van de Samsung Galaxy smartphone is erg geliefd bij consumenten die niet al te veel geld willen uitgeven aan een mobiele telefoon. Daarnaast verdient de Samsung A41 zijn plek op de troon door zijn compacte vorm, die de Samsung A40 tevens ook altijd heeft gehad. De Samsung A41 doet het natuurlijk iets beter door de leuke upgrades die er zijn aangebracht op het gebied van de camera.

Design

De Samsung Galaxy A41 heeft een 6,1 inch AMOLED scherm met een resolutie van 2400 x 1080 pixels. Dit houdt dus in dat hij iets breder is dan zijn voorganger, namelijk de Samsung Galaxy A40. Deze had namelijk een 5,9 inch scherm. Voor het bekijken van een film of video is het dan ook zeer aan te raden om Samsung Galaxy A41 hoesjes te bestellen die horizontaal geplaatst kunnen worden. Het toestel is in de kleuren zwart, wit en blauw te verkrijgen.

Camera

Op het gebied van camera heeft Samsung een grote sprong gemaakt bij de Samsung A-series. Je vindt namelijk nu niet twee, maar drie camera’s aan de achterzijde. Zo heeft de hoofdcamera een resolutie van 48 megapixel, de groothoeklens een resolutie van 8 megapixel en is er ook nog eens een dieptesensor van 5 megapixel aanwezig. Voor degene die graag een selfie maakt is er ook goed nieuws. Zo heeft het toestel een frontcamera van 25 megapixel.

Prestatie

Wat betreft de prestaties doet de Samsung Galaxy A41 het uitstekend. Zo is er een 4GB RAM-geheugen in gebouwd en heb je een interne opslagruimte van maar liefst 64GB die natuurlijk nog uit te breiden is met een Micro SD kaart. De processor wordt ook wel het hart van een toestel genoemd en bij de Galaxy A41 is dat een Octa-core chip met een kloksnelheid van dual 2.0 GHz en Hexa 1.7 GHz. Een echte krachtpatser dus!

Fonu.nl

Bij fonu.nl tref je een ruim assortiment aan leuke Samsung Galaxy A41 hoesjes. Daarnaast is het bij ons een streven om de telefoonhoesjes tegen een goedkope prijs aan te bieden, zodat je niet enkel plezier hebt van jouw A41 smartphonehoesje, maar ook niet teveel geld kwijt bent! Daarnaast zorgen we ervoor dat je niet voor teleurstellingen komt te staan bij het uitpakken van jouw Galaxy A41 hoesje, door de producten in beeld te brengen aan de hand van video’s.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: