Telefoonhouders fiets

Het hebben van een telefoonhouder voor je fiets is tegenwoordig niet meer alleen een kwestie van gemak, maar een wettelijke noodzaak. Sinds 1 juli 2019 is het verboden om handheld apparaten zoals smartphones en tablets te bedienen tijdens het fietsen. Een telefoonhouder op de fiets is dan ook de perfecte oplossing.

Veilig op de Weg met een Smartphonehouder op de Fiets

Veiligheid is vanzelfsprekend het belangrijkste. Met een universele telefoonhouder fiets kun je snel op verkeerssituaties reageren en je reactiesnelheid in het verkeer vergroten. Een goede GSM houder vermindert ook het risico op valschade. Kortom, je kan met een gerust hart fietsen met je telefoon binnen handbereik.

Het Gemak van een Telefoonhouder voor op de Fiets

Een fiets telefoonhouder brengt naast veiligheid veel gemak. Het bedienen en bekijken van je navigatie of apps zoals Fietsknoop en Naviki wordt stukken eenvoudiger. Alles wat je nodig hebt, of het nu een waterdichte telefoonhouder fiets is of een 360 graden draaibare variant, is binnen handbereik bij fonu.nl.

Diversiteit in Telefoonhouders voor de Fiets

De zoektocht naar de beste fietshouder voor je telefoon kan overweldigend zijn. Daarom hebben we bij fonu.nl verschillende soorten fietshouders zorgvuldig geselecteerd. Of je nu een waterdichte telefoonhouder zoekt of een universele variant, je vindt het bij ons.

Waterdichte Telefoonhouders voor de Fiets

In het regenachtige Nederland is een waterdichte telefoonhouder geen overbodige luxe. Zo blijft je telefoon droog en voorkom je waterschade. Volgens de Consumentenbond is een smartphonehouder met hoes vaak ook veiliger!

360 Graden Draaibare Fietshouders voor je Telefoon

De 360 graden draaibare houders bieden de mogelijkheid om je mobiele telefoon zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Dit maakt het gebruik nog flexibeler en handiger.

Hoe Bevestig je een Fietshouder?

Het bevestigen van een telefoonhouder op je fiets is eenvoudig. Je klikt de houders vast, en je smartphone is in een handomdraai geïnstalleerd en weer verwijderd.

Service en Kwaliteit bij fonu.nl

Bij fonu.nl draait alles om transparantie en kwaliteit. Onze telefoonhouders voor op de fiets zijn duidelijk beschreven met heldere afbeeldingen. En mocht je toch nog vragen hebben? Dan staan we klaar om je te helpen.

Bestel Nu je Telefoonhouder voor de Fiets

Wacht niet langer en bestel snel je fietshouder voor jouw iPhone, Samsung, Oppo, of andere smartphone bij fonu.nl. Je fietsrit wordt er veiliger en gemakkelijker door. Ben je op zoek naar een telefoonhouder voor in de auto? Neem dan een kijkje hierboven en wie weet zit jouw gewenste product ertussen!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu