Telefoonhouders fiets

Een telefoonhouder voor je fiets is een accessoire die onmisbaar is als je eigenaar bent van een fiets tegenwoordig. Per 1 juli 2019 is het vasthouden van apparaten zoals mobiele telefoons, navigatiesystemen, tablets of muziekspelers verboden bij het fietsen. Hier kan je dan ook een boete voor krijgen. Je mag uiteraard wel handsfree bellen of muziek luisteren. Dit kan je doen door gebruik te maken van oordopjes. Je telefoon of smartphone mag je ook bedienen, mits deze in een smartphone houder op je fiets is bevestigd. Lees hieronder verder waarom onze universele fiets telefoonhouders geschikt zijn voor jou.

Veilig op de weg met een smartphonehouder op de fiets

Dat veiligheid voorop staat is vanzelfsprekend. Maar hoe zorg je ervoor dat je de kans op een fietsongeluk verkleint? Het gebruik van een geschikte telefoonhouder voor op de fiets is daar het juiste antwoord op. Zo zorgt een GSM houder voor op je fiets ervoor dat je je handen vrij hebt en beter in staat bent om snel op verkeerssituaties te reageren. Je reactiesnelheid in het verkeer wordt dus hiermee vergroot. Een ander voordeel is dat je het risico op valschade verkleint. Dit komt doordat je je smartphone niet in je handen hebt en deze dus niet meer per ongeluk op de grond kan laten vallen. Wacht daarom niet langer en plaats vandaag nog jouw telefoon in een fietshouder.

Het gemak van een mobiel houder op de fiets

Naast veiligheid brengt een telefoonhouder op de fiets ook veel gemak met zich mee. Zo zal het bedienen en bekijken van je navigatie op je fiets een stuk makkelijker gaan, doordat je je telefoon in het zicht hebt. Daarnaast kan je ook andere apps voor de fiets makkelijk gebruiken. Denk hierbij aan apps als fietsknoop, ANWB eropuit, Naviki en nog veel meer mobiele applicaties voor op de fiets.

Diversiteit in telefoon houders voor je fiets

Bij het zoeken naar bijvoorbeeld ‘fiets telefoonhouder’ krijg je énorm veel zoekresultaten op Google. Maar wat is nu de beste fietshouder voor je telefoon? Om hier een antwoord op te vinden is het belangrijk om in eerste instantie jouw wensen en voorkeuren op een rijtje te zetten. Telefoonhouders voor op je fiets heb je ook bij de ANWB, Action of de Kruidvat. Maar de beste houders shop je natuurlijk bij fonu.nl! Om jou een handje te helpen hebben wij de verschillende soorten fietshouders hieronder vermeld.

Waterdichte telefoonhouders voor de fiets

In Nederland hebben we vaak te maken met een regenbui, waardoor niet alleen jij maar ook je smartphone nat kan worden. Dit zal geen probleem zijn indien je een mobiele telefoon of smartphonehoesje hebt dat waterdicht is. Maar als jouw smartphone niet over deze functie beschikt, dan is het belangrijk om een telefoonhouder op je fiets te kiezen wat waterdicht is. Zo blijft je telefoon droog en voorkom je waterschade aan je smartphone. Volgens de Consumentenbond is een smartphonehouder met hoes, vaak ook nog eens veiliger! Een mogelijk nadeel kan zijn dat je beeldscherm in zonnige situaties minder goed leesbaar is en dat het bedienen van je scherm minder makkelijk zal gaan.

360 graden draaibare fietshouders voor je telefoon

Wil je je mobiele telefoon horizontaal (ook wel landscape-modus genoemd) of soms verticaal plaatsen, terwijl deze zich in een telefoonhouder op je fiets bevindt? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een houder die 360 graden draaibaar is.

Hoe bevestig je een fietshouder?

Het vastzetten van een telefoonhouder op de fiets gaat vrij eenvoudig. In de meeste gevallen kun je de houders vastklikken, waarna deze stabiel vastzitten. Je smartphone kan je vervolgens er makkelijk in bevestigen en ook zonder al te veel moeite eruit halen.

Service

Bij fonu.nl draait alles om transparantie. Daarom proberen wij onze producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven en heldere afbeeldingen te vertonen. Heb je toch nog vragen over je telefoonhouder voor op de fiets of kom je er niet uit bij het uitkiezen van jouw product? Dan kan je ons uiteraard mailen, zodat we je hierbij verder kunnen helpen. Wacht daarom niet langer en bestel snel jouw fietshouder voor jouw iPhone, Samsung, Oppo of andere smartphone! Ben je op zoek naar een telefoonhouder voor in de auto? Bekijk dan de volgende pagina: Telefoonhouder auto

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu