Telefoonhouders auto

Een telefoonhouder voor in de auto is tegenwoordig van cruciaal belang om te hebben. In 2018 is door het gerechtshof in Nederland besloten dat het bedienen van je smartphone in een autohouder tijdens het rijden wél is toegestaan. Dit maakt een auto telefoonhouder enorm belangrijk indien je nog de navigatie op je smartphone wilt bedienen tijdens het rijden of simpelweg nog een Whatsapp bericht wilt versturen. Lees hieronder verder waarom de universele telefoonhouders van fonu.nl geschikt zijn voor jouw auto.

Veilig rijden met een smartphone houder voor in de auto

Een telefoon houder voor in de auto brengt veel gemak met zich mee. In eerste instantie zorgt het voor een veilige autorit, doordat je je handen vrij hebt bij het rijden van je auto. Dit maakt het mogelijk om snel te reageren op het verkeer. Daarnaast zorgt een dergelijke GSM houder in je auto ervoor dat je mobiele telefoon niet rondslingert bij het nemen van een scherpe bocht. Ook hiermee levert een autohouder voor je telefoon een bijdrage aan een veilige rit. Bovendien oogt een telefoonhouder voor in de auto ook erg mooi!

Het gemak van een mobiel houder voor in de auto

Naast veiligheid brengt een telefoonhouder in je auto ook veel gemak met zich mee. Zo kan je bijvoorbeeld een video op Youtube of Netflix afspelen voor de kinderen, zonder dat zij je smartphone in handen hebben. Het verplaatsen van je mobielhouder in de auto is meestal ook geen probleem. Zo kan je een telefoonhouder die op het ventilatierooster wordt bevestigd, makkelijk van plek veranderen. Dit zorgt voor verandering én gemak in je auto!

Diversiteit in telefoonhouders

Er zijn waanzinnig veel telefoonhouders te vinden op het internet, maar wat is nu eigenlijk de beste telefoonhouder voor in de auto? Om hierop antwoord te kunnen geven is het van belang om in eerste instantie te kijken naar jouw wensen en voorkeuren. Zodra je dat voor jezelf hebt bepaald, kan je gaan kijken naar de verschillende soorten telefoonhouders. Wij weten bij fonu.nl dat het een enorme klus kan zijn om alle verschillende soorten autohouders te vergelijken. Daarom hebben wij dit voor jou op een rijtje gezet.

Telefoonhouder voor in de auto met magneet

De magnetische telefoonhouder voor in de auto is een must-have voor iedereen die van gemak houdt. Deze telefoonhouders bevatten een kleine (ronde of vierkante) magneet die je aan de achterzijde van je telefoon kan plakken, met behulp van een zelfklevende lijm die op het magneet zit. Hierna hoef je enkel je telefoon in de buurt van de telefoonhouder te brengen en voilà! Je smartphone zit nu muurvast aan de telefoonhouder zelfs als die in een telefoonhoesje zit.

Telefoonhouder voor op het dashboard

Indien je het vervelend vindt om je mobiele houder op het ventilatierooster te bevestigen, dan heb je als alternatief de keuze om te kiezen voor een telefoonhouder die je op het dashboard kan bevestigen. Het voordeel hiervan is dat je je mobiele telefoon precies in het zicht hebt. Daarnaast zijn deze smartphone houders voor op het dashboard vaak extra stevig, waardoor je zeker weet dat je mobiele telefoon stevig vast wordt gehouden.

Telefoonhouder met oplader

Is de batterij van jouw smartphone ook altijd leeg? Super frustrerend! Gelukkig heb je hier bij het autorijden geen last meer van. Mits je eigenaar bent van een telefoonhouder voor in de auto met oplader natuurlijk. Deze telefoonhouders laden je smartphone draadloos op als je hem bevestigd aan de (vaak magnetische) houder. Let hierbij wel op dat je smartphone over de functie beschikt om draadloos op te laden, anders zul je aan een dergelijke telefoonhouder weinig hebben. Indien je buiten het autorijden toch nog last hebt van een accu die te snel leeg is, dan kun je altijd nog lezen wat je hieraan kunt doen.

Service

Bij fonu.nl draait alles om transparantie. Daarom proberen wij onze producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven en heldere afbeeldingen te vertonen. Heb je toch nog vragen over je telefoonhouder of kom je er niet uit bij het kiezen van jouw product? Dan kan je ons uiteraard mailen, zodat we je hierbij verder kunnen helpen. Wacht daarom niet langer en bestel snel jouw telefoonhouder voor jouw iPhone, Samsung, Oppo of andere smartphone! Ben je op zoek naar een telefoonhouder voor op de fiets bekijk dan deze link: telefoonhouder fiets

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu