Maak een keuze:

iPad Pro 11 inch 2020 hoesjes zijn in diverse varianten te verkrijgen. Wat maakt deze iPad zo duur en wat voor hoesjes kan ik verwachten?

In april 2020 presenteerde Apple de iPad Pro (2020) met een 11 inch IPS LCD scherm. Wat deze iPad anders maakt ten opzichte van de voorganger is dat het volledig scherm is en zeer dunne randen heeft. Het is dus nog belangrijker om het te voorzien van een glazen screen protector en een hoesje naar wens. Deze iPad Pro 2020 kun je ook als laptop gebruiken door de keyboard cases die beschikbaar zijn. Het is een iPad, maar ook een laptop.

Veelzijdigheid

De belangrijke kenmerken van de nieuwe iPad Pro zijn het design en de veelzijdigheid van het toestel. Diverse apps tegelijkertijd gebruiken, is voor deze iPad géén probleem. Zo kun je surfen op het Safari terwijl je op Youtube een filmpje zit te kijken. Ook is deze iPad zeer geschikt voor kinderen. Ze kunnen namelijk door de Apple Pencil mooie tekeningen maken en diverse spelletjes spelen. Voor het maken van handgeschreven notities of aanmaken van een PDF bestand kan je natuurlijk ook gebruik maken van de Apple Pencil. Om te voorkomen dat je de Apple Pencil kwijtraakt, kun je gebruik maken van een iPad Pro hoesje met pencilhouder. Uiteraard hebben we ook hoesjes zonder pencilhouder. Deze hoesjes kun je allemaal vinden op onze website. Verder beschikt deze nieuwe iPad Pro 11 inch (2020) over een 12 megapixel camera die in 2160p kan videograferen, een razendsnelle Apple A12Z bionic chip, stereo speakers, True Tone en vele andere opties.

Bescherming en stijl

Door het design en de grootte van deze iPad is het aan te raden om een beschermhoesje te hebben. Deze iPad beschikt over een volledig scherm en een camera die aan de achterkant wat uitsteekt. Hierdoor is de iPad zowel aan de voorkant als de achterkant kwetsbaar voor schade. De meeste hoesjes die wij aanbieden, hebben opstaande randen en steken bij de achtercamera ook uit. Zo hoef je je geen zorgen te maken wanneer de iPad een keer uit je handen glipt. Ook zorgen de hoesjes voor een trendy look. Kies een hoesje die het beste bij je past en ideale bescherming geeft aan je iPad.

Spelletjes en filmpjes

Deze A12Z bionic chip zorgt voor de ultieme prestaties op het gebied van grafische prestaties en snelheid. Wil je een volledige game-ervaring? Dan kun je de iPad Pro met behulp van bluetooth koppelen aan een draadloze Xbox-controller of een PlayStation DualSchok 4-controller. Zo kun je optimaal genieten van gamen. Door het prachtige 11 inch IPS LCD scherm kun je nog meer genieten van een avondje Netflixen of Youtuben. Onze hoesjes hebben ook een standfunctie waardoor je de iPad op je schoot of tafel kunt neerzetten.

Hoge kwaliteit dienstverlening

Om ervoor te zorgen dat je een duidelijk beeld hebt over het product wat je gaat aanschaffen, hebben wij de meeste hoesjes en accessoires gefilmd. Door het maken van onze video’s zorgen we voor transparantie en voorkomen we een eventuele teleurstelling. We willen online shoppen makkelijker maken. Wanneer je de bestelling uiterlijk 20:30 plaatst, wordt het dezelfde werkdag verzonden. Mocht je achteraf toch niet tevreden zijn over het ontvangen product, wees dan niet getreurd. Bekijk in dat geval onze retourpagina om te zien hoe je eenvoudig jouw aankoopbedrag terug kunt ontvangen. Alles is mogelijk bij fonu.nl!