iPhone X Hoesjes

iPhone X hoesjes kom je overal tegen sinds de komst van de iPhone X. De eerste telefoon van Apple met een OLED beeldscherm. Een serie van iPhone X-generatie is in gang gezet door Apple met een telefoon die geen grenzen kent. Het sublieme design van de mobiele telefoon kent wel zijn kwetsbaarheden. Het beeldscherm ziet er imposant uit doordat de randen minimaal zijn, dit betekent wel dat het beeldscherm kwetsbaarder is geworden. Daarnaast is ook de achterkant van glas en is de reparatie hiervan niet gemakkelijk en vrij prijzig. Dat vraagt om een iPhone X hoesje.

Kies wat bij je past

Bij je keuze is het belangrijk om na te gaan wat je het meest op waarde schat. Het ene iPhone hoesje is anders in gebruik dan de ander. De een beschermt beter, terwijl de ander praktischer is. Je hebt de keuze uit lederen iPhone X bookcases, backcovers en 3 in 1 hoezen. De bookcases hebben de handigheid dat ze eventueel ook als een portemonnee gebruikt kunnen worden en tegelijkertijd ook het scherm beschermen. Wanneer je liever iets praktischer hebt, kun je kiezen uit de vele backcases. Die zijn vaak wat makkelijker in gebruik. Het nadeel ervan is wel dat het scherm minder beschermd wordt bij het vallen. Je kunt wel een iPhone X screenprotector bestellen voor een optimale bescherming.

Een breed assortiment

Een iPhone X case is meer dan alleen bescherming van je telefoon. Voor leuke telefoonhoesjes of goedkope hoesjes ben je bij fonu.nl aan het juiste adres. Dankzij ons breed assortiment kun je kiezen uit luxe iPhone X hoesjes van leer, beschermhoesjes met een leuke print, extra stevige hoezen of juist een minimalistische cover ter voorkoming van lichte schade. Naast deze smartphonehoesjes voor de iPhone X hebben we ook merkhoesjes die aangeboden worden. Fonu.nl streeft ernaar om haar assortiment te blijven vernieuwen en up-to-date te houden. Zo kan je ook een iPad hoes bestellen.

In nieuwe staat bewaren

Door het veelvuldig gebruik van je mobiele telefoon zullen er kleine gebruikerssporen ontstaan. Dit is haast onvermijdbaar zonder de juiste bescherming. Een hoesje is vaak een goedkope oplossing in vergelijking tot een reparatie. Neem je tijd en maak een weloverwogen keuze. Kijk vooral naar wat je precies wilt.

Wat wij beloven

Bij fonu.nl hebben we besloten om jouw bestelling geheel gratis te verzenden! Daarnaast hebben we veel tijd en energie gestoken in het maken van zelfgemaakte video’s die je keuze voor het juiste iPhone X hoesje vergemakkelijken. Aan de hand van de video’s willen we je een beter beeld geven van je bestelling. Mocht je achteraf niet tevreden zijn met je product, volg dan de retourprocedure zoals uitgelegd op onze retourpagina.

Bij een telefoon als iPhone X horen natuurlijk ook leuke gadgets en accessoires! Van oordopjes tot aan autohouders en selfie-sticks. You name it, we deliver it!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu