UAG hoesjes

UAG hoesjes worden steeds vaker binnen de volksmond genoemd. Dat gebeurt met een reden, namelijk door het feit dat deze hoesjes speciaal ontwikkeld worden om jouw smartphone of tablet te beschermen tegen enorme klappen en krassen. Het bedrijf is in 2010 opgericht in California en is sindsdien enorm gegroeid in de productie van zijn hoesjes. Zoals Urban Armor Gear aangeeft, zijn de producten ontwikkeld dóór avonturiers vóór avonturiers.

Techniek en protectie van UAG hoesjes

UAG hoesjes horen volgens de fabrikant in alle scenario’s de meest optimale bescherming te bieden voor jouw mobiele telefoon. Dat geldt dus bij het sporten, wandelen en zelfs wanneer je je smartphone van de tafel laat vallen. Deze veelbelovende protectie waarborgt zich dan ook door middel van bijzondere technieken.

HyperCush Impact Protection System

De meest belangrijke techniek die de hoesjes van UAG bezitten is het zogenaamde HyperCush Impact Protection System. Deze techniek is ontworpen om ervoor te zorgen dat de energie, wat gevormd wordt bij het laten vallen van een smartphone, gedempt en verdeeld wordt over het oppervlak waarmee hij in aanraking komt.

Military Grade Protection

Alle modellen van de UAG hoesjes voldoen aan de Military Grade Protection. Hoesjes met deze titel zijn ontworpen om in de meest zware omstandigheden een optimale bescherming te bieden. Dus zowel bij het laten vallen je mobiele telefoon als bij het ontvangen van schokken of vibraties, zullen de hoesjes van Urban Armor Gear zorgen voor een optimale bescherming.

Om bovenstaande titel te mogen ontvangen zal een hoesje de Military MIL-STD-810 Drop Test moeten ondergaan en met succes moeten afleggen. Hierbij wordt een elektronisch product 26 keer van een hoogte van 1,2 meter laten vallen op zowel de voorzijde, hoeken en achterzijde. Indien het elektronisch product na deze test goed blijft functioneren en geen schade heeft ondervonden aan het scherm, mag de titel Military Grade Protection worden uitgereikt.

Waterdicht

Hoewel UAG hoesjes wel enigszins water resistentie bieden, zijn ze niet volledig waterdicht.

Design

Hoesjes van Urban Armor Gear onderscheiden en kenmerken zich door hun robuuste uitstraling. Hoewel het vaak forse hoesjes zijn, maakt dit ze zeker niet minder elegant. De verstevigde randen zijn typerend voor UAG hoesjes en geven je smartphone of tablet een stoer character.

Daarnaast zorgt UAG ervoor dat de hoesjes voor veel verschillende typen telefoons worden ontworpen. Denk hierbij aan merken als Oppo, Apple, Samsung en nog veel meer.

Materiaal

De hoesjes bestaan uit een combinatie van polycarbonaat, hard plastic voor versteviging en TPU. Tevens zijn de hoesjes en de verpakkingen recyclable, wat een positieve bijdrage levert aan het milieu.

UAG Logo

Lees meer...
Lees minder...

Geen geschikte producten gevonden.

Hoesjes banner
Accessoires banner
sluit menu