Ringke hoesjes

Ringke hoesjes hebben in de loop der jaren hun strepen verdiend. Het bedrijf van Ringke is in 2003 opgericht met als doel om de dagelijkse problemen die mensen oplopen bij het gebruik van de smartphone, weg te nemen. Hierbij speelt de feedback van de klanten dan ook een grote rol. Welke voordelen de cases van Ringke verder met zich meebrengen lees je hieronder verder. 

Ringke Fusion cases

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2003 is Ringke bezig geweest om de telefoonhoesjes continu te verbeteren. Hierbij ging het niet enkel om het design, maar ook om de bescherming van de Ringke telefoon hoesjes. In 2012 kwam het bedrijf met een nieuw concept genaamd Ringke Fusion. Deze Ringke backcover is een samensmelting van transparantie en protectie met een hoog kwaliteit, net zoals de Spigen hoesjes. Zo zorgen deze Ringke cases voor een optimale bescherming, waarbij het design van je smartphone behouden blijft. 

Ringke Fusion-X covers

Innovatie staat bij Ringke hoog in het vaandel. Dat is dan ook de reden dat het bedrijf in 2017 de Ringke Fusion-X heeft geïntroduceerd. Dit beschermhoesje van Ringke heeft een transparante behuizing met een schok-absorberende frame wat uit thermoplastische polyurethaan is vervaardigd. Het X-vormig design wat aan de achterzijde van deze cases te zien is, is terug te zien in de naam van de cases. Met de Ringke Fusion-X hoesjes ben je ervan verzekerd dat jouw smartphone volledig beschermd is tegen zowel val en stootschade. 

Bescherming met Ringke hoesjes

Smartphones zijn tegenwoordig een dure uitgave. Het is dan ook enorm zonde als je peperdure telefoon schade op zou lopen. Dit kan je voorkomen door gebruik te maken van GSM hoesjes die speciaal gemaakt zijn om iedere vorm van schade op te vangen. De smartphonehoesjes van Ringke zijn hier een goed voorbeeld van. Bij fonu.nl ben je op het juiste adres voor een ruim aanbod aan Ringke hoesjes. Zo kan je terecht voor een Ringke iPhone 12 hoesjes of een Ringke cover voor de iPhone 11. Wacht daarom niet langer en plaatst vandaag nog jouw bestelling!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu