Rico Vitello hoesjes

Rico Vitello hoesjes hebben een stempel gedrukt als het aankomt op luxe hoesjes van hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft in een korte tijd diverse telefoonhoesjes en tablet hoezen van hoge kwaliteit op de markt gezet. Daarnaast is het bedrijf continu bezig om de kwaliteit van de producten te verbeteren en op deze manier aan alle wensen van de klanten te voldoen. 

Kwaliteit

Rico Vitello hoesjes waarborgen hun kwaliteit door enkel gebruik te maken van exclusieve materialen, net zoals de ESR hoesjes. Zo voel je niet alleen, maar ruik je ook dat de lederen telefoonhoesjes van Rico Vitello uit hoog kwaliteit leer zijn verwaardigd. Hierbij maakt Rico Vitello in de meeste gevallen gebruik van eco-leather. Maar wat is eco-leather nou eigenlijk? Eco-leather, ook wel eco-leer genoemd, wordt gemaakt uit de restanten van ‘’echt’’ leer. Hierbij worden de restanten vermalen en wordt hier nieuw materiaal van gemaakt. Hierdoor is er sprake van een recycle proces en draagt het dus bij aan het milieu. Eco-leather bestaat uit 70% echt leer en 30% polyester. Deze polyester laag dient ervoor om het leer af te dekken. Zo wordt het leer beschermd en worden oneffenheden voorkomen. 

Gebruiksgemak

De Rico Vitello telefoonhoesjes en tablet hoesjes voldoen ook aan alle verwachtingen als het aankomt op gebruiksgemak. De hoesjes beschikken over een horizontale stand, waardoor je je smartphone of tablet neer kan zetten op tafel. Dit maakt het enorm comfortabel als je een film of serie bekijkt op YouTube of Netflix. Daarnaast beschikken sommige smartphonehoesjes en tablet hoezen van Rico Vitello over een magneetsluiting. Dit zorg ervoor dat het klepje zich sluit door middel van een magneet wat veel moeite bespaart. 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu