Karl Lagerfeld hoesjes

Karl Lagerfeld hoesjes hebben een stempel op de kaart gedrukt. Dit komt hoofdzakelijk door de beroemde mode ontwerper Karl Lagerfeld die in 2019 is komen te overlijden. Mode stond bij Karl hoog in het vaandel en dat is ook terug te zien in deze cases, net zoals bij de GUESS hoesjes. Wat deze telefoonhoesjes en AirPod cases allemaal te bieden hebben lees je hieronder verder. 

Mode

Over de ontwerper van deze smartphonehoesjes hoeft er natuurlijk niet veel over verteld te worden. Met merken als Fendi en Chanel heeft hij duidelijk laten zien dat hij een belangrijk icoon is binnen de modewereld. De Karl Lagerfeld cases dragen deze luxe mode met zich mee. Zo staan er op de meeste telefoonhoesjes van Lagerfeld de beroemde kat en ook een icoon van Karl als figuur. Komisch, maar luxe tegelijk. 

Bescherming

Het spreekt voor zich dat je je nieuwe smartphone optimaal wilt beschermen. Hierbij wil je natuurlijk het design van je telefoon niet verpesten. Met gebruik van de Karl Lagerfeld hoesjes zal dit uiteraard niet gebeuren. Daarnaast worden de hoesjes van hoog kwalitatief siliconen of leer gemaakt en zorgen ze ervoor dat iedere schok bij een val goed wordt opgevangen. 

Aanbod

Bij fonu.nl ben je op het juiste adres voor al jouw favoriete Karl Lagerfeld telefoonhoesjes. Zo zijn compatibel met onder andere de volgende toestellen: 

Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog jouw smartphonehoesjes van Karl Lagerfeld! 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu