iDeal of Sweden hoesjes

iDeal of Sweden hoesjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als je het over smartphone hoesjes hebt. Het Zweeds product kenmerkt zich door middel van een uniek design. De elegante cases geven je telefoon een moderne look, maar zorgen daarnaast ook voor een goede bescherming.

De iDeal of Sweden cases zijn voor veel verschillende telefoonmerken te verkrijgen. Zo zijn ze bijvoorbeeld verkrijgbaar voor de Samsung A52s, iPhone XR, iPhone 11 en nog veel meer andere smartphones.

De stijlvolle cases zijn steeds vaker op Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en nog veel meer sociale media platforms te zien en beginnen een icoon te worden binnen de fashion wereld. Kortom, een onmisbaar accessoire die je outfit compleet maakt.

Design

De telefooncases van iDeal of Sweden bestaan uit een metalen kern, waardoor deze een magnetisch eigenschap verkrijgen. Het grote voordeel hiervan is dat je elk iDeal of Sweden cover kan combineren met een portefeuille case of clutch.

De covers van iDeal of Sweden zijn allemaal bedrukt met een gouden metalen logo, waaraan je de hoesjes van iDeal kan herkennen. Daarnaast zijn alle iDeal of Sweden cases compatibel met NFC, Google Pay en draadloze opladers.

Materiaal

De telefooncases van iDeal of Sweden worden allemaal van veganistisch materiaal geproduceerd. De portefeuilles worden gemaakt uit PU leer en de hoesjes worden vervaardigd uit PC-kunststof, wat tevens erg duurzaam is. Hiermee nemen ze ook een grote verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu.

Aanbod

Bij fonu.nl is er een divers aanbod van iDeal of Sweden hoesjes voor verschillende merken telefoons. Wil je toch een ander merk? Bekijk dan de website en kijk welk telefoon hoesje het beste bij je past.

iDeal of Sweden hoesjes Logo

Lees meer...
Lees minder...

Geen geschikte producten gevonden.

Hoesjes banner
Accessoires banner
sluit menu