Adidas hoesjes

Adidas hoesjes kenmerken zich door de drie wereldberoemde strepen met het Adidas logo. Het Duits opgericht bedrijf begon in 1920 met het maken van schoenen, maar produceert tegenwoordig ook sportkleding, tassen en natuurlijk ook telefoonhoesjes. Zo heeft Adidas producten ontwikkeld voor smartphones van bekende merken als Apple en Samsung. Hierbij kun je denken aan smartphones als de iPhone 8 Plus, iPhone XR, iPhone 11, Samsung A50, Samsung S8 of Samsung S10.

Waarom kiezen voor een Adidas hoesje?

Er zijn vele redenen om een Adidas case aan te schaffen. Het geeft je telefoon of tablet een sportieve look, maar tegelijkertijd zorgt het ook voor een optimale bescherming. Het zou namelijk zonde zijn als je nieuw aangeschafte smartphone of tablet onomkeerbaar beschadigd zou raken door krassen of een val. Deze gevaren kunnen voorkomen worden door gebruik te maken van een Adidas hoesje.

Een andere reden om voor een product van Adidas te kiezen is het feit dat de cases (zowel boekmodellen als backcovers) van verschillende materialen worden vervaardigd. Hierbij kun je denken aan TPU of Suède. Daarnaast hebben de Adidas telefoonhoesjes uitsparingen voor de camera’s, sensoren, speakers, microfoon en laadconnector. Hierdoor ondervindt jouw toestel geen hinder door de Adidas smartphone of iPad hoezen. Dit zal er ook voor zorgen dat je optimaal gebruik kan maken van al jouw telefooneigenschappen. 

Aanbod Adidas hoesjes

Bij fonu.nl vind je een groot assortiment van hoesjes van het merk Adidas met de nieuwste collectie. Indien je toch voor een ander merk of design wilt gaan, neem dan een kijkje op de website en vind het ideale hoesje dat bij jou past!

Adidas hoesjes Logo

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu