Baseus accessoires

De accessoires van Baseus maken het leven gemakkelijk. Van oplader, USB-kabel, FM Transmitter tot aan een Baseus telefoonhouder, voor ieder moment heeft Baseus een geschikte oplossing. Het bedrijf van Baseus is in 2011 opgericht in Shenzhen. Het bedrijf denkt vanuit het perspectief van de gebruiker en dat is te af te leiden uit de merknaam wat gebaseerd is op ‘’Base on user’’. 

Kwaliteit 

Baseus accessoires staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Zo heeft het bedrijf in 2019 maar liefst 35 professionele ingenieurs in dienst genomen om producten te maken die een goede kwaliteit waarborgen. De accessoires van Baseus ondergaan een strenge kwaliteit-check vóór de productie. Zo is het mogelijk om de meest duurzame accessoires voor de smartphone te produceren. 

Design van Baseus accessoires

Een ander punt waar de handige accessoires van Baseus bekend om staan is het prachtige en moderne design. Het oog wilt ook wat en dat begrijpt het bedrijf van Baseus erg goed. In eerste instantie worden de producten in een mooie verpakking geleverd samen met een duidelijke gebruikershandleiding. Daarnaast vallen de producten van Baseus erg mooi op door het strakke design en vormgeving. 

Variatie

Met een uitgebreid assortiment is Baseus erin geslaagd om consumenten te voorzien van de beste smartphone accessoires. Denk aan bijvoorbeeld de Baseus magnetische telefoonhouder, Baseus oplaad kabels of de draadloze oordopjes van Baseus. Combineer deze accessoires met Cosmo hoesjes en geniet van optimaal comfort. 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu