Spigen hoesjes

Spigen hoesjes en veiligheid zijn niet los van elkaar te krijgen. Het bedrijf wat in 2008 is opgericht, heeft veel ontwikkelingen ondergaan en is flink gegroeid in de loop der jaren. Het bedrijf kreeg steeds meer erkenning van verschillende ontwikkelaars binnen de industrie en is inmiddels een van s’werelds grootste leveranciers op het gebied van mobiele hoesjes en accessoires. De benaming van Spigen is opgebouwd uit twee componenten, namelijk ‘’spiegel’’ en ‘’gen’’. Deze twee Duitse woorden reflecteren de waarde die het bedrijf hecht aan het vinden van een oplossing voor alle klantenbehoeften.

Bescherming

Hoe voorzichtig je ook bent met je smartphone of tablet, de kans op schade in de vorm van deuken of krassen zal blijven bestaan. Het is daarom enorm van belang om gebruik te maken van een hoesje die jouw product optimaal beschermt. Daarbij komt Spigen een belangrijke rol spelen. Bescherming, design en comfort staan namelijk hoog in het vaandel bij Spigen. Dit zie je dan ook terug in de hoesjes dat het bedrijf produceert voor zowel smartphones als tablets.

Design

Spigen hoesjes staan bekend om de minimalistische en strakke design, zonder het uiterlijk van jouw mobiele telefoon te verstoren. Dit komt erg duidelijk naar voren bij de producten die ze voor Apple hebben geproduceerd, zoals de iPhone XR of de iPhone 11. Daarnaast produceert Spigen ook hoesjes voor overige telefoonmerken en modellen. Zo zijn er onder andere Spigen hoesjes voor de Samsung Galaxy A50, A70, S8 en nog veel meer modellen.

Dus ben je van plan om een leuke selfie te maken voor Instagram of Facebook met jouw telefoon op beeld? Dan zal het Spigen hoesje een echte Eye-catcher zijn! Indien je aangeschafte Spigen case vuil begint te worden, dan kan je hem moeiteloos reinigen.

Functionaliteit

Spigen denkt graag mee met de consument en streeft voor gemak en comfort. Dit proberen ze dan ook terug te brengen in de productie van hun hoesjes. Zo zijn er telefoon of iPad cases met een standfunctie. Hierdoor kan je jouw smartphone of iPad op tafel zetten en op je gemak een film kijken op Netflix of YouTube. Daarnaast zijn er ook hoesjes met een uitschuifbaar vakje aan de achterzijde van de telefoon, waarin je één pasje kwijt kunt.

Wat betreft de functionaliteit van je NFC hoef je je geen zorgen te maken. Spigen hoesjes zijn allemaal compatibel hiermee. De NFC signalen van jouw toestel zullen door het hoesje heen penetreren en geen problemen veroorzaken.

Aanbod

De hoesjes van Spigen mogen natuurlijk niet ontbreken bij fonu.nl en daarom hebben we een ruim aanbod hiervan voor verschillende type smartphones en tablets. Indien je een iPhone hebt, maar niet zeker weet welk type, dan vind je hier een handige blog om je type iPhone te herkennen.

Spigen hoesjes Logo

Lees meer...
Lees minder...

Geen geschikte producten gevonden.

Hoesjes banner
Accessoires banner
sluit menu