Samsung Note 10 Plus Hoesjes

Note 10 plus hoesjes zijn van cruciaal belang om het scherm van jouw Samsung Galaxy Note 10 plus te beschermen. Bij de Samsung Galaxy Note serie is het meest kwetsbare namelijk vooral het grote scherm.

Gebruik van Air gestures met de nieuwe S-pen

De stylus pen is weer terug. Samsung heeft nu ‘Air Gestures’ toegevoegd aan de functionaliteit van de pen. Hierdoor kun je het toestel op afstand bedienen om bijvoorbeeld in en uit te zoomen of om een foto te maken. Als je gemakkelijk gebruik wilt maken van deze functie dan is het wel handig dat je de Samsung Galaxy Note 10 Plus ergens kan laten staan. Hiervoor kan het juiste hoesje een oplossing bieden. Bij fonu.nl bieden we zowel bookcases als backcovers aan voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Onze bookcases hebben een klepje aan de voorkant en je kunt vaak aan de binnenkant enkele pasjes opbergen. Verder kun je deze bookcases vaak horizontaal laten staan net als bij de vergelijkbare Samsung tablet hoes zodat je gemakkelijk gebruik kan maken van de nieuwe ‘Air Gestures’ functie.

Is bescherming voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus echt nodig?

Veel mensen vragen zich af of extra bescherming nou echt nodig is. Gebruikers zijn bang dat ze het mooie design of functionaliteit van het apparaat kwijt raken. Bij fonu.nl begrijpen wij dit heel erg
goed. Onze collega’s zijn dan ook dagelijks bezig om de beste Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesjes op te sporen. We vinden het belangrijk om kwalitatief goede mobiele accessoires aan te bieden die perfect geschikt zijn voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Het is ons streven om accessoires aan te bieden die het gebruik van je telefoon niet in de weg staan.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om geen smartphone hoesje of extra beschermlaagje te nemen. Besef wel dat je telefoon kwetsbaarder is voor schade zonder hoesje en/of screenprotector. Je moet het toestel meestal opsturen en lang wachten voordat het terug is. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de mensen in Nederland niet zonder zijn/haar mobiele telefoon kan. Aarzel daarom niet langer en kijk gerust naar ons ruime assortiment aan telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu