Samsung A71 Hoesjes

Het is erg belangrijk om je nieuwe smartphone te beschermen door een stevig hoesje te kiezen dat bij je past. Iedereen is voorzichtig wanneer hij / zij een nieuwe telefoon heeft. Toch kan het gebeuren dat je het uit je handen laat vallen. Je wilt bijvoorbeeld de nieuwe selfie-camera testen, maar je bent nog niet gewend aan de nieuwe maat en laat hierdoor je toestel per ongeluk vallen. Het is daarom erg belangrijk om een goed beschermende Samsung Galaxy A71 case te kiezen. Bij fonu.nl begrijpen we dat het juiste smartphonehoesje voor iedereen verschillend is. Daarom bieden we verschillende soorten Samsung A71 hoesjes, back covers en accessoires aan.

Onze achterkantjes zijn van siliconen kwaliteit en vallen over de rand van je smartphone heen. Het voordeel hiervan is dat je bescherming hebt en direct inkomende berichten kunt zien. Heb je liever een extra laagje op de voorkant? Kies dan uit een van onze bookcovers. Dit zijn booklets die
verkrijgbaar zijn in verschillende printjes en kleuren. Deze bookcases voor de Samsung A71 kun je ook horizontaal neerzetten en de belangrijkste pasjes hierin opbergen net zoals bij een Galaxy tablet case.

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu