SAMSUNG

Filters: 

GRATIS VERZENDING NL
VOOR 17.00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
VIDEOGERICHT WINKELEN


Samsung hoesjes

Samsung is momenteel een van de grootste merken in de smartphonemarkt. De S-lijn is misschien wel de grootste van de wereld. Door de grote vraag heeft Samsung de smartphone in een ander daglicht gezet. Het lijkt wel gisteren dat we alleen konden dromen over functies als een vingerscan of draadloos opladen. Elk jaar lukt het Samsung om het onmogelijke mogelijk te maken. Deze prachtige telefoons zijn hierdoor niet een van de goedkoopste. Het is voor iedere Samsung liefhebber belangrijk om zijn/haar apparaat goed te beschermen met een Samsung hoesje.

De optimale bescherming voor uw Samsung telefoon

De schermen van Samsung zijn prachtig om te zien. Elk jaar krijgen de consumenten meer scherm en minder bezels. Hierdoor worden de telefoons echter steeds meer kwetsbaar. Het glas van de toestellen blijft gevoelig voor stoten, krasjes en alledaags gebruik. Onze klanten kiezen voor een Samsung hoesje om hun kostbare telefoon te beschermen alle vormen van schades. Hierdoor kan het toestel langer gebruikt worden en heb je er nog meer plezier van.

Het juiste hoesje voor uw Samsung telefoon

Het sterke van Samsung is dat ze voor iedereen wel een type telefoon hebben. Het bedrijf heeft bijna elke 3 maanden iets nieuws te bieden. Wij begrijpen dat het hierdoor lastig is om het juiste hoesje te vinden voor jouw Samsung telefoon. Bij Fonu hebben wij bijna alles als eerste in voorraad. Voor elk type telefoon zijn verschillende telefoonhoesjes te koop. Hierbij kun je denken aan:

  • Silicone hoesjes
  • Hardecases
  • Leren hoesjes
  • Kunstof hoesjes
  • Originele hoesjes

Door ons grote aanbod hebben wij voor iedereen het perfecte hoesje. Naast deze hoesjes bieden wij ook diverse andere accessoires aan voor de Samsung telefoon. Hierbij kun je denken aan screenprotection, een draadloze oplader, oortjes of een houder voor in de auto.

Onze dienstverlening

Bij Fonu vinden we het belangrijk om een telefoonhoesje te leveren waar jij als klant tevreden over bent. We investeren daarom in het maken van productvideo’s zodat je bij het uitpakken niet voor eventuele verassingen komt te staan. Als je voor 17:00 de order bij ons plaatst kan het hoesje verzonden worden zodat de kostbare telefoon de volgende dag beschermd is. Wij brengen geen verzendkosten in rekening. Stop met aarzelen want jouw dure Samsung telefoon loopt gevaar. Bestel zo snel mogelijk een hoesje voor je Samsung telefoon.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: