Sony Xperia XZ3 hoesjes

Maak een keuze:

De nieuwe Sony heeft een spectaculaire 6 inch beeldscherm. Het beeldscherm is bovendien QHD+ OLED en ondersteunt HDR. Daarnaast beschikt het over een 19 megapixel camera met LED-flitser en een 13 megapixel selfie-camera. Het toestel is wel stof- en waterdicht gemaakt. Desondanks blijft het kwetsbaarheden bevatten, met name door de grootte van het toestel. Derhalve is het uiterst belangrijk om het toestel goed te beschermen. En daar bieden wij tal van opties aan!

Keuzes in bescherming

Er zijn tal van manieren om je Sony toestel te beschermen. De Sony Xperia XZ3 hoesjes zijn alle dusdanig ontworpen om de grootste klappen op te vangen. Je hebt wel de keuze uit hoe je de telefoon wil beschermen. Er zijn boekmodellen, achterkantjes en extra stevige hoesjes voor de Sony. De boekmodellen, zoals de witte Sony Xperia XZ3 bookcase, hebben de handigheid waardoor je enkele belangrijke pasjes altijd bij de hand kan hebben. Daarnaast hebben ze vaak een filmstand. Hierdoor kun je het gemakkelijk neerzetten om bijvoorbeeld je favoriete serie te bekijken. Het kan natuurlijk zo zijn dat je veel lange teksten schrijft of dat je veel aan het appen bent. Dan is het aan te raden om een achterkantje te kiezen in combinatie met een screen protector. Ook dan heb je zowel de achterkant als de voorkant beschermd en blijft je telefoon net zo praktisch.

Personaliseer je telefoon

Naast de optimale bescherming wat de telefoonhoesjes bieden, zijn het ook vooral hoesjes die letterlijk jouw telefoon kleur geven. Kies voor een leuke print op je hoesje of een tekst wat iets over jouw persoonlijkheid verteld. Wellicht vind je het leuk om je telefoon te matchen met je outfit? Kies dan uit de vele beschikbare kleuren. Bij Fonu.nl bieden wij ook goedkope Sony Xperia XZ3 hoesjes aan. Zo streven we ernaar om voor iedereen wat aan te bieden. Maak van je hoesje een fashion-item!

Vermijd ellende

De Sony hoesjes voorkomen schade aan je telefoon. Vaak zijn Sony reparaties ingewikkeld en duur. Bespaar jezelf de hoofdpijn en neem een hoesje. De investering staat in schril contrast wanneer je dit vergelijkt met een reparatie. Twijfel niet langer en neem een Sony XZ3 hoesje. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Onze service en kwaliteit garanties

Wanneer jij de bestelling voor 21.00 uur plaatst, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog. Zo kan jij de volgende werkdag al je bestelling in huis hebben. Wij rekenen ook niet extra voor de verzending, die is dus geheel gratis! Daarnaast heeft Fonu.nl video’s ter beschikking gesteld van de producten. Hiermee proberen we het jou makkelijker te maken om een goed beeld van je bestelling te krijgen. Toch kan het zo zijn dat je niet tevreden bent met je bestelling. Dat geeft helemaal niets!
Mocht je nog andere accessoires nodig hebben voor je Sony Xperia XZ3. Dan kan je bij de accessoires kijken voor autohouders, opladers, selfie-sticks, Sony XZ3 sportarmband, laptoptassen en nog veel meer!