Sony Xperia XZ2 Premium hoesjes

Maak een keuze:

De naam zegt het eigenlijk al bij deze smartphone. Het toestel ziet er ook erg premium uit en de prijs is er ook naar. Het is groter en het heeft een sterkere batterij ten opzichte van de ‘normale’ Sony XZ2. Met een 5,8 inch beeldscherm behoort het ook bij de grootste toestellen op de markt. Daarnaast beschikt het over een 19 megapixel camera en het toestel is stof- en waterdicht met een IP68 certificering. Zoals eerder benoemd, is het een vrij kostbare telefoon. Zorg daarom voor de juiste bescherming door middel van een Sony Xperia XZ2 Premium hoesje!

De keuzemogelijkheden

Er zijn tal van opties voor deze Sony toestel. De Sony XZ2 Premium hoesjes bestaan uit book cases, back covers en extra stevige telefoonhoesjes voor de Sony XZ2 premium. De boekmodellen, zoals de gouden Sony XZ2 Premium bookcase,  beschermen zowel de voorkant als de achterkant. Daarnaast hebben de meeste boekmodelhoesjes ook extra ruimte voor pasjes. Bovendien kunnen deze ook op tafel gezet worden. Zeker met de grootte van dit toestel kan dit zeer handig zijn. Gebruik je de Sony veelvuldig en schrijf je lange teksten? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een achterkantje. Wel adviseren wij om hierbij een Sony XZ2 Premium screen protector te nemen. Op deze wijze is het toestel volledig beschermd tegen barstjes en krasjes.

Meer dan bescherming

De Sony hoesjes die wij aanbieden, zijn niet enkel voor bescherming bedoeld. Natuurlijk is dit het allerbelangrijkste, maar je kan ook een hoesje nemen om het toestel leuker te maken. De leuke Sony Xperia XZ2 premium hoesjes bestaan uit printjes en leuke teksten. Daarnaast zijn verschillende kleuren beschikbaar waardoor je de telefoon kan matchen met je outfit van de dag. Echter hebben wij natuurlijk ook onopvallende hoesjes. Zo proberen wij voor ieders wil iets aan te bieden. Klik verder en ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn.

Behoud je Sony Xperia XZ2 Premium als nieuw.

Door het veelvuldige gebruik van de mobiele telefoons is het haast onoverkoombaar geworden om het toestel in originele staat te behouden. Slijtage en gebruikerssporen komen eigenlijk vrijwel makkelijk op het toestel. En dan over grote schade te zwijgen. Voorkom daarom dure reparaties en behoud je telefoon zo nieuw mogelijk door het toestel te omhullen in een bijpassend hoesje. Een hoesje is vaak een relatief goedkope investering ten opzichte van een dure en gecompliceerde reparatie. Daarom bieden wij ook veel goedkope Sony XZ2 premium hoesjes aan. Wacht geen moment langer en plaats je bestelling!

Ons streven

Bij Fonu.nl hebben wij klanttevredenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Klanttevredenheid willen wij bereiken door kwalitatief hoogstaande producten aan te bieden tegen scherpe prijzen. Daarnaast zorgen wij voor een snelle verzending. Geheel gratis! Naast hoesjes voor de smartphone bieden wij ook mobiele accessoires aan, zoals autohouders, Sony XZ2 Premium screenprotector, oplaadkabels, laptop sleeves en nog veel meer! Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog jouw favoriete producten!