Maak een keuze:

Sony Xperia XZ2 compact hoesjes

De naam zegt het eigenlijk al. Dit toestel is de kleinere versie van de Sony XZ2. Het heeft een kleiner beeldscherm en zowel de RAM als de batterij hebben een kleinere capaciteit ten opzichte van zijn grote broer. Voor de rest zijn ze erg vergelijkbaar. Het is wel een kostbare Sony toestel. Daarom is het zeer belangrijk om bij het toestel bijpassende hoesjes te nemen.

De verschillende opties

Gelukkig biedt Fonu.nl voor ieder wat wils. Je hebt de keuze mogelijkheid uit: boekmodelhoesjes, achterkantjes en extra stevige Sony Xperia XZ2 compact hoesje. De boekmodellen hebben de handigheid van extra ruimte voor briefgeld en pasjes. Zo hoef je niet steeds je portemonnee bij je te dragen. Bovendien beschikken deze modellen, zoals de blauwe Sony Xperia XZ2 Compact bookcase, ook vaak over een filmstand, waardoor het makkelijker wordt om je telefoon neer te zetten op een tafel voor een film. Tevens zijn de boekmodelhoesjes ook goed voor bescherming. Ze dekken namelijk zowel de voor- als achterkant af. Toch is het begrijpelijk als je voor een achterkantje kiest. Het is namelijk praktischer en wat makkelijker in gebruik wanneer je veelvuldig gebruikt maakt van je telefoon. Wel raden we je aan om bij een Sony XZ2 compact achterkantje altijd ook een Sony XZ2 compact screen protector te nemen. Zo heb je net als bij de boekmodellen de voor- en achterkant beschermd.

Meer dan alleen protectie

Een Fonu hoesje is meer dan alleen bescherming. Het geeft je telefoon letterlijk wat kleur! Je kunt het ook zien als een fashion-item. Match bijvoorbeeld je Sony hoesje met je outfit en laat zien dat je een echte fashion icon bent! Daarnaast heeft Fonu.nl ook telefoonhoesjes met dierenprints en anders soorten prints beschikbaar. Klik verder en zie wat de mogelijkheden zijn. Ook voor degene die niet zo van opvallende hoesjes houden hebben we een selectie van hoesjes gemaakt. Bekijk de video’s voor een beter beeld van de hoesjes en maak je keuze.

Een goed koopje!

Wees slim en neem een hoesje voor het te laat is en je de telefoon laat vallen. Een ongeluk zit namelijk vaak in een klein hoekje. Je wil niet de hoofdprijs betalen voor een reparatie en daarbij ook nog eens je telefoon voor een lange periode te moeten missen. Bekijk onze goedkope Sony XZ2 compact hoesjes. Het is een kleine investering als je het vergelijkt met de reparatie prijzen!

Onze kwaliteit en service

Wij streven naar een snelle levering. Daar hebben we ook jou bij nodig. Als jij de bestelling voor 21.00 uur plaatst, zorgen wij ervoor dat de bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden. Zo kan jij de volgende werkdag al genieten van je bestelling. Uiteraard verzenden wij onze bestellingen gratis op.

Hé! Wat ook handig is misschien een autohouder voor je nieuwe telefoon of een fietshouder? Klik bovenaan deze pagina verder om het gehele aanbod te zien.