Sony Xperia XZ2 hoesjes

Maak een keuze:

De Sony Xperia XZ2 verschilt van de andere twee XZ2 modellen. Zo is het groter dan het compacte model en is het kleiner dan de premium variant. Desalniettemin is het een vrij kostbare toestel en is het belangrijk om het goed te beschermen. Het toestel is verder stof- en waterdicht ontworpen. Met een 5,7 inch beeldscherm behoort het tot de grootste smartphone modellen.

Voorkom schade

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Vaak is een Sony reparatie erg duur en gecompliceerd. Bovendien is een toestel na reparatie toch vaak niet hetzelfde meer. Voorkom ellende en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent. Bij Fonu.nl bieden we tal van mogelijkheden aan om je toestel zo optimaal mogelijk en op jouw manier te beschermen. Zo bieden wij boek hoesjes, achterkantjes en extra stevige Sony Xperia XZ2 hoesjes aan. De book covers hebben de handigheid van extra ruimte voor briefgeld en pasjes. Zo hoef je niet altijd een portemonnee overal met je mee te dragen. Daarnaast hebben deze modellen vaak een filmstand. Zeer handig voor zo’n grote toestel! Ben je toch iemand die vaak zijn telefoon gebruikt? Kies dan een Sony XZ2 achterkantje, zoals de Sony XZ2 transparante backcover. Zo blijft je telefoon net zo praktisch als zonder een hoesje. Wel adviseren we je dit in combinatie met een Sony XZ2 screen protector te doen zodat zowel je achterkant als je voorkant beschermd is. Klik verder en ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn.

Verfraai je telefoon

Smartphonehoesjes kunnen natuurlijk ook gezien worden als een fashion-item. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren hoesjes. Match je Sony hoesje met je outfit. Laat zien dat je een fashion icon bent! Je kunt ook voor hoesjes met een leuke dierenprint nemen of misschien toch met de Eiffel toren erop? Het kan allemaal. Ben je toch meer van de onopvallende hoesjes? Ook voor jou hebben we voldoende aanbod geselecteerd. Kies wat bij jou past en wij zorgen voor de rest.

Een kleine investering

Het is altijd zonde om krasjes en kleine slijtagesporen op je telefoon te krijgen. Die zijn helaas niet zo simpel weer weg te krijgen en vaak gaat het gepaard met dure reparaties. Om deze reden bieden wij ook goedkope Sony XZ2 hoesjes aan. Onze hoesjes staan qua prijs in schril contrast met de prijs van reparaties. Vaak moet je ook nog eens tot overmaat van ramp je telefoon een aantal weken missen. Twijfel daarom niet langer en bestel vandaag nog je hoesje!

Wij beloven

Wanneer jij de bestelling voor 21.00 uur plaatst, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog. Zo heb je snel beschikking over je bestelling en uiteraard verzenden wij dit geheel gratis! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet geheel tevreden bent met je bestelling. Bekijk dan ons retourproces en volg de stappen voor een snelle retournatie.

Ben je op zoek naar nieuwe gadgets voor je toestel of accessoires zoals telefoonhouders voor in de auto? Klik bovenaan deze pagina op “Accessoires” om het gehele aanbod te zien!