Sony Xperia XZ1 hoesjes

Maak een keuze:

De Sony XZ1 is in 2017 uitgekomen en is de opvolger van de Sony XZ. Op voorhand lijken ze veel op elkaar, maar ze zijn toch erg verschillend. De nieuwe Sony beschikt over een camera met slow-motion functies en daarnaast heeft het ook een snellere processor. Het beeldscherm is een full HD 5,2 inch- met een bekend Sony design. Het toestel behoort bij de duurdere Sony smartphonemodellen en daarom is het van wezen belang om dit toestel goed te beschermen met een Sony XZ1 hoesje.

Ruim aanbod bij Fonu

Bij Fonu.nl vinden wij het belangrijk om veel keuzemogelijkheden aan te bieden. Zo kan jij een Sony hoesje nemen waar je ook echt blij van wordt. Voor de Sony XZ1 hoesjes hebben hebben wij het onderverdeeld in de drie onderstaande categorieën:

  • Boekmodelhoesjes
  • Achterkantjes (siliconen)
  • Hard backcase achterkantjes

De Sony XZ1 boekmodelhoesjes zijn de meest complete vorm van bescherming. Met deze smartphonehoesjes heb je zowel de achterkant als de voorkant beschermd. Daarnaast kan je ook bij deze modellen een aantal pasjes kwijt in het hoesje. Zo heb je de belangrijkste pasjes altijd bij de hand. Bovendien beschikken deze modellen ook over een filmstand. Dankzij deze stand is het gemakkelijker om een film te kijken, wat zeker handig is met het 5,2 inch full HD beeldscherm van deze Sony.

De achterkantjes zijn in te delen in twee varianten. Zo zijn er zachte siliconen Sony XZ1 hoesjes, maar ook extra stevige Sony XZ1 achterkantjes. De zachte varianten zijn meestal doorzichtig en hebben de voordelen dat ze het toestel zo praktisch en dun mogelijk behouden en daarnaast ook het design van de mobiele telefoon niet verstoppen. Het voordeel van de harde achterkantjes is juist dat ze het toestel extra goed beschermen waardoor schade oplopen haast onmogelijk wordt gemaakt.

Meer dan alleen bescherming

De hoesjes zijn uiteraard primair ontworpen om het toestel te beschermen, maar je kan natuurlijk ook met een hoesje je telefoon leuker maken! We hebben verschillende Sony XZ1 hoesjes met printjes. Kies een print wat zegt over jouw persoonlijkheid of misschien een kleur wat zo leuk matcht met je nieuw jas! Match je telefoon met je outfit en laat zien dat je een fashion-icon bent! Daarnaast hebben wij in ons brede assortiment ook veel goedkope Sony XZ1 hoesjes. Klik verder en bekijk de mogelijkheden.

Ons streven bij Fonu

Wij vinden klanttevredenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen uiterst belangrijk. Onze klanten genieten van een snelle en kosteloze verzending van de bestelling. Bestel voor 21.00 uur en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden! Naast hoesjes voor je mobiele telefoon tref je ook talloze accessoires aan, zoals oplaadkabels, oortjes, telefoonhouders voor in de auto en nog veel meer. Wacht daarom niet langer en bestel snel jouw favoriete producten!