Maak een keuze:

Sony Xperia XA2 hoesjes

De voorganger van het toestel was dusdanig succesvol waardoor Sony in 2017 de nieuwe Sony XA2 heeft gepresenteerd. Het beeldscherm werd geüpgrade van een HD-resolutie naar een Full HD-resolutie. Daarnaast beschikt het over een 23 megapixel camera en is het met een 5,2 inch beeldscherm zeker geen kleine telefoon. Het is belangrijk om dit toestel te beschermen met een Sony Xperia XA2 hoesje

Verschillende varianten van hoesjes

De telefoonhoesjes zijn in 3 categorieën in te delen. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een boekmodelhoesje, een siliconen achterkantje of een stevig backcover hoesje. Voor de Sony XA2 boekmodelhoesjes zijn de pluspunten:

  • Ruimte voor enkele pasjes
  • Filmstand
  • Bescherming voor de voor- en achterkant

De achterkantjes, zoals de Sony Xperia XA2 transparante backcover, hebben juist het voordeel dat ze praktisch zijn. Zeker als je veel aan het appen bent of lange teksten schrijft is het voor jou wellicht handiger om enkel een achterkantje te nemen. Wel adviseren we om hierbij een Sony XA2 screen protector te nemen. Zo kun je zorgeloos gebruik maken van je telefoon.

Meer dan bescherming

Naast de bescherming wat een Sony hoesje biedt, is het ook belangrijk dat het goed eruit ziet. Het oog wil ook wat! Zo zijn er dierenprint hoesjes, hoesjes met een leuke tekst of een gave kleur. Match je hoesje met de kleding die je draagt bijvoorbeeld. We kunnen ons goed voorstellen dat je helemaal niet houdt van opvallende hoesjes. Daarom hebben we ook tal van onopvallende hoesjes en goedkope Sony XA2 hoesjes.

Voorkom dure reparaties

Een Sony toestel is vaak duur om te repareren en de reparatie ligt vaak gecompliceerder dan bij andere merken. Dit zorgt ervoor dat je na de reparatie veel geld kwijt bent en wellicht ook niet helemaal tevreden bent met het resultaat. Een Sony Xperia XA2 hoesje helpt je bij het beschermen van je telefoon zodat je verdere ellende kan voorkomen.

Wat wij belangrijk vinden

Bij Fonu.nl hebben wij klanttevredenheid hoog in ons vaandel. Door dit te kunnen bereiken bieden wij een gratis verzending aan. Bovendien verzenden we je bestelling dezelfde dag nog, mits je voor 21.00 uur de bestelling plaatst. Naast smartphonehoesjes kan je bij Fonu.nl ook terecht voor onder andere laptoptassen en nog veel meer accessoires!