Maak een keuze:

Sony Xperia XA1 hoesjes

De Sony Xperia XA1 is door zijn indrukwekkende nieuwe camera met maar liefst 23 megapixels nu al een fenomeen onder de smartphones. De telefoon beschikt over een 5 inch beeldscherm met een 720p HD-resolutie. Op het eerste gezicht valt meteen op dat Sony zijn best heeft gedaan om de randen rondom het scherm zo klein mogelijk te maken. Het toestel is verder niet stof- en waterdicht. Mede hierdoor is het van essentieel belang om gebruik te maken van een Sony Xperia XA1 hoesje

Bescherm je telefoon tegen schade

Sony reparaties zijn veel duurder in vergelijking tot een hoesje. Voorkom dure reparaties. Bij Fonu.nl hebben we een ruime scala aan Sony Xperia XA1 hoesjes. Je kunt kiezen uit onder andere: boekmodelhoesjes, Xperia XA1 transparante backcase hoesjes, bumpers en 3 in 1 hoesjes. Daarnaast is het handig om een Sony Xperia XA1 screen protector te gebruiken voor optimale bescherming. Zo heb je het kostbare scherm dubbel beschermd. Maar een Sony hoesje kan ook je leven makkelijker maken! De boekmodelhoesjes bijvoorbeeld hebben vaak ruimte voor pasjes en ook een filmstand. Er zijn ook telefoonhoesjes die echt ontworpen zijn als portemonnee. Klik verder en ontdek het zelf!

Meer dan bescherming

De hoesjes die aangeboden worden zijn niet alleen ter bescherming bedoeld. Je kan natuurlijk ook je telefoon uniek maken door een hoesje te nemen. Personaliseer je Sony telefoon. Je kan je telefoon matchen met je outfit door een hoesje te nemen met dezelfde kleur als je outfit. Ga je op vakantie naar Parijs? Dan is een hoesje met de Eiffel toren erop misschien een leuke optie voor je. Naast de leuke en opvallende hoesjes zijn er natuurlijk ook genoeg hoesjes die niet ‘opvallend’ zijn voor degene die het zo simpel mogelijk willen houden. Bovendien biedt Fonu.nl ook veel goedkope Sony XA1 hoesjes aan.

Slijtage

De hoesjes voor de Sony Xperia XA1 zijn zo ontworpen om ook slijtage sporen te voorkomen. Tegenwoordig gebruikt iedereen zijn telefoon voor allerlei doelen. Voor werk, school of om in contact te zijn met je vrienden. Door het veelvuldige gebruik zijn gebruikerssporen onvermijdelijk. Hier biedt een hoesjes ook uitkomst op. Wees kleine krasjes en barsten voor door gebruik te maken van onze Sony Xperia XA1 screenprotectors.

Onze service en voorwaarden

Plaats je de bestelling voor 20:30? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verstuurd. Zo is je bestelling de volgende werkdag al in huis en natuurlijk zal dit gratis zijn! Bij Fonu.nl vinden we het belangrijk dat je een goed beeld hebt van wat je besteld, om deze reden hebben wij veel tijd en energie gestoken in het maken van video’s. Zo willen we graag voorkomen dat je straks onaangenaam verrast wordt. Ben je achteraf toch niet tevreden over het product? Retourneer ons het product volgens het retourproces en wij storten het bedrag zo snel mogelijk terug.

Wellicht is het voor jou ook handig om te kijken naar andere accessoires voor de Sony XA1? Van autohouders tot aan laptoptassen, je treft het allemaal bij Fonu.nl.