Samsung Galaxy Xcover 4 / 4S hoesjes

Maak een keuze:

Samsung is jaren lang succesvol geweest met de Xcover-lijn en het nieuwste model stelt dan ook niet teleur. Deze telefoon is bedoeld voor mensen die werken in een heftige omgeving zoals bijvoorbeeld de bouw of industrie. Het is een telefoon die tegen een stootje kan en waterdicht is. Uit de praktijk blijkt echter dat deze smartphone niet onverwoestbaar is en o.a. gevoelig is voor krasjes. Het is dus erg belangrijk om deze mooie telefoon te beschermen door middel van een Samsung Galaxy Xcover 4 hoesje. Niet onverwoestbaar
Het frame van het toestel is gemaakt van een speciaal soort rubber die bepaalde klappen opvangen. Helaas blijkt het dat het toestel toch kapot kan gaan wanneer deze verkeerd valt of als er druk op het toestel komt te staan. Het scherm is van glas gemaakt waardoor de verkeerde sleutels of andere scherpe objecten toch krasjes kunnen veroorzaken. Kies daarom vandaag nog voor het beste Samsung Xcover 4 hoesje zodat je nog langer kan genieten van deze sterke telefoon.
Bij de fans staat de Xcover bekend als een hele stoere telefoon. Wij begrijpen dat je op een gegeven moment ook iets anders wilt. Dit is meteen de kracht van een telefoonhoesje want deze transformeert hoe je telefoon eruit ziet en hoe deze aanvoelt in je hand. Wij bieden daarom verschillende hoesjes aan zodat je altijd een Samsung Galaxy Xcover 4 hoesje kan vinden die aansluit bij jouw wensen.

Wij hebben goedkope telefoonhoesjes maar ook exclusieve leren hoesjes als je een meer zakelijke uitstraling belangrijk vind. Misschien zoek je wel een hoesje die een opvallende kleur of print heeft? Het kan bij Fonu allemaal. Kijk gerust even rond op onze website en indien je iets niet kan vinden aarzel niet om ons te mailen.

Bij Fonu zijn alle Samsung Galaxy Xcover 4 hoesjes geselecteerd door kenners die al jaren werkzaam zijn binnen het vakgebied. Het is voor ons erg belangrijk dat je tevreden bent over de aankoop en dat je telefoon beschermd is tegen dagelijkse ongevallen. Je betaald bij ons geen verzendkosten en het hoesje kan op werkdagen dezelfde dag verzonden worden.

Naast telefoonhoesjes voor verschillende smartphones bieden wij ook andere Samsung Xcover 4 accessoires aan. Hierbij kan je denken aan een oplader, screenprotection of MP3-oortjes voor muziek. Indien je een bepaald product niet kan vinden of als je vragen hebt kan je ons mailen op: [email protected] Ons streven is om de meeste vragen binnen 24 uur te beantwoorden.