Maak een keuze:

Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes

De Samsung S7 Edge is een prachtige telefoon met veel handige functies en waar veel Samsung telefoonhoesjes voor verkrijgbaar zijn. Qua specificaties lijkt het toestel erg op een normale S7, maar deze uitvoering heeft gebogen randen waardoor men een beter kijkervaring krijgt. Dankzij de fast charging functie hoef je bijvoorbeeld nooit lang te wachten voor een volle accu. De mooie gebogen randen brengen echter ook de nodige gevaren met zich mee. Het is daarom belangrijk om deze prachtige telefoon te beschermen door te kiezen voor een Samsung S7 Edge hoesje.

Een telefoon zonder schade

Het klinkt soms te mooi om waar te zijn. Een telefoon die geen schade heeft na het nodige gebruik. Als je in het begin ervoor kiest om meteen een S7 Edge hoesje te gebruiken, kun je veel schades voorkomen. Een Samsung S7 Edge hoesje kan bijvoorbeeld helpen tegen krasjes, stoten, water en andere dagelijkse ongevallen. Deze ongevallen gebeuren meestal onbewust omdat je het toestel in de tas of in de broekzak doet. Ons advies is daarom om gelijk in het begin een Samsung S7 Edge hoesje aan te schaffen zodat vervelende situaties voorkomen kunnen worden.

Meer dan een hoesje

Een Samsung S7 Edge hoesje hoeft niet alleen voor bescherming te zijn. Je kunt het hoesje gebruiken om het toestel helemaal je eigen te maken en eventueel te combineren met je Samsung tablet hoesjes. Een S7 Edge hoesje heeft ook ruimte voor je belangrijke pasjes. Hiernaast kun je ook kiezen voor een originele Samsung S7 Edge hoesje zodat het toestel automatisch aan en uit gaat.

Waarom Fonu.nl?

Waarom zou je voor Fonu.nl kiezen? Één van de redenen is dat we investeren in het maken van productvideo’s zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. We vinden het belangrijk dat je een aankoop doet waar je echt tevreden over bent en iets aan hebt. Hiernaast controleren we de hoesjes en de accessoires omdat we de kwaliteit erg belangrijk vinden. Heb je vragen over je aankoop? Dan kun je ons altijd een email sturen via [email protected] Je betaalt bij ons geen verzendkosten en als je voor 20:30 een order plaatst, sturen we deze dezelfde dag voor je op.

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten Samsung S7 Edge hoesjes. Hierbij kun je denken aan boekjes, achterkantjes en originele telefoon hoesjes. Hiernaast hebben we nog veel meer mobiele accessoires te koop voor de Samsung S7 Edge. Denk hierbij aan schermprotectie, een draadloze oplader, oordopjes en powerbanks. Neem gerust een kijkje op onze website en bestel vandaag nog.