Maak een keuze:

Samsung Galaxy S6 Edge hoesjes

De Samsung S6 Edge is een geweldig apparaat met hele mooie specificaties. De smartphone heeft een 16 megapixel camera, een vingerafdrukscanner en een super mooi AMOLED scherm. Het 5.1 inch display is prachtig en uniek door de gebogen randen. Verder kan deze telefoon draadloos worden opgeladen en het toestel heeft de fast-charging functionaliteit. Deze prachtige telefoon moet natuurlijk beschermd worden door het juiste Samsung hoesje.

Waarom beschermen?

Veel mensen staan niet stil bij hoe belangrijk het is om een juiste Samsung S6 Edge hoesje te kiezen. Met het juiste hoesje zorg je ervoor dat je telefoon beschermd is tegen dagelijkse ongevallen zodat je nog langer kunt genieten van het apparaat. Als je dit niet doet, is de kans groot dat je ooit voor een reparatie langs moet gaan. Een Samsung S6 Edge hoesje kan een kostbare reparatie voorkomen.

Nog meer voordelen

Het kopen van een Samsung S6 Edge hoesje brengt nog meer voordelen met zich mee. Met het kiezen van een back cover hoesje kun je alleen de zijkanten en de achterkant van je smartphone beschermen. Je hebt zo ook gelijk toegang tot je scherm. Je kunt ook een boekmodel kiezen met extra ruimte voor pasjes zodat je deze altijd bij je hebt of door deze te mixen met een van je Samsung tablet hoezen. Bij fonu.nl kan dit allemaal. Echter vergeet niet om ook een screen protector te nemen zodat krasjes of ergere schades voorkomen kunnen worden.

Wat doet Fonu?

Bij Fonu zijn alle Samsung S6 Edge hoesjes geselecteerd door experts die jarenlang ervaring hebben in de branche en altijd op zoek zijn naar de beste hoesjes. Je betaalt bij ons geen verzendkosten en het hoesje kan dezelfde dag verzonden worden als je de bestelling voor 20:30 plaatst. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent over je aankoop. Dus wil jij een telefoonhoesje kopen? Kijk dan eerst naar de productvideo’s zodat je precies weet wat je thuis gaat ontvangen.

Je kunt bij ons terecht voor heel veel Samsung S6 Edge hoesjes. Echter bieden we ook Samsung S6 Edge accessoires aan. Hierbij kun je denken aan een bluetooth fm transmitter, oplaadkabel of een draadloze oplader. Bij vragen over je aankoop of over één van onze producten kun je ons bereiken door een email te sturen naar [email protected]